Home TOP NEWS Να δώσουν τη ψυχή τους

Να δώσουν τη ψυχή τους

pod-omo-apoll44


Είτε καταφέρει στο τέλος να διεκδικήσει τίτλο, είτε συμβιβαστεί με την κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη, η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται το Σάββατο προ της μεγαλύτερης πρόκλησης της χρονιάς. Απέναντι στον πρωτοπόρο, με τις κερκίδες δικές του και υπό αμφισβήτηση όχι για τις αγωνιστικές ικανότητες της, αλλά για το αν μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Αν μπορεί ουσιαστικά να νικήσει τους δαίμονες που την κυνηγάνε τα τελευταία χρόνια.

Μπροστά σε τόσο μεγάλες προκλήσεις, αλλά και κινδύνους, οι μεγάλες ομάδες αντιδρούν! Βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό, τα δίνουν όλα για να ξεπεράσουν όποιο εμπόδιο παρουσιαστεί! Ακριβώς αυτό αναμένουμε να δούμε από τους ποδοσφαιριστές μας αυτή τη βδομάδα. Πείσμα και θέληση για καλύτερες μέρες, ένα ματς κάθε φορά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να καταθέσει τη ψυχή της μες το γήπεδο και να κάνει αυτό που πρέπει.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει φέτος καταφέρει να κάνει τους φίλους της να ονειρευτούν ξανά και μάλιστα περισσότερες από μια φορές. Στα κρίσιμα ως τώρα έκανε πίσω. Πρέπει αυτή τη φορά, να κάνει ότι περνά από το χέρι της για να πάει μπροστά, όσο δύσκολο κι αν είναι.