Home ΚΥΠΡΟΣ Διάταγμα αποκλεισμού για δυο οπαδούς

Διάταγμα αποκλεισμού για δυο οπαδούς

police-cyprus-cordon


Ενώπιον δικαστηρίου παρουσιάστηκαν χθες όσοι συμμετείχαν στα επεισόδια του Ανόρθωση-Αποέλ. Όπως ενημερώνει η αστυνομία καταχωρήθηκε στο  Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, αίτημα αποκλεισμού τους. Η ανακοίνωση:

«Αναφορικά με Αστυνομικό Δελτίο Αρ.1 ημερ. 26/4/15 για βία στα γήπεδα κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΕΛ

*** Αναφορικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση τα έξι πρόσωπα, (τρεις 19χρονοι, 17χρονος, 16χρονος και 23χρονος), τα οποία συνελήφθηκαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον τους. Επίσης, εναντίον τους καταχωρήθηκε αίτηση για διάταγμα αποκλεισμού και η υπόθεση ορίστηκε στις 30/4/15 για απάντηση στις κατηγορίες και οδηγίες σχετικά με το διάταγμα αποκλεισμού. Ακολούθως, αφέθηκαν ελεύθεροι υπό όρους.

Εξάλλου, όσον αφορά 31χρονο, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων στο πλαίσιο της πιο πάνω διερευνώμενης υπόθεσης, οδηγήθηκε επίσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για δύο μέρες.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις».