Home TOP NEWS Όλα για τη νίκη

Όλα για τη νίκη

kyp-omo-apoel63


Τελευταίο αιώνιο ντέρμπι της χρονιάς σήμερα (17:00, live omonoianews.com) και σαφέστατα το πιο κρίσιμο. Η ομάδα του Κώστα Καϊάφα θέλει τη νίκη για να πλησιάσει την κορυφή, τη στιγμή που το Αποέλ θέλει να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα του προς το τίτλο. Για μας, είναι η ώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ να ορθώσει ανάστημα, να αποβάλει οποιεσδήποτε ανασφάλειες της άφησαν τα προβλήματα των τελευταίων χρόνων και να δείξει τι αξίζει.

Τονίζουμε το τελευταίο, να δείξει τι αξίζει. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε την ποιότητα και τις δυνατότητες, δεν θα ζητούσαμε κάτι παραπάνω από όσα έκανε ως τώρα. Με τον Καϊάφα στον πάγκο όμως, ειδικά φέτος έχει αποδειχθεί πως αγωνιστικά καλύτερη ομάδα δεν υπάρχει. Εκείνο που μας σταματούσε ως σήμερα, ήταν το ψυχολογικό “στοπ” που οι ίδιοι βάζουμε στους εαυτούς μας όταν είναι ώρα για το επόμενο βήμα. Για να τα καταφέρουμε, πρέπει πρώτα από όλα να πιστέψουμε.

Η τελική έκβαση του ματς, εξαρτάται από τη δική μας απόδοση. Με αυτό στο μυαλό πρέπει να πάμε σήμερα στο ΓΣΠ και να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι, όπως κάναμε άλλες 3 φορές με τον αιώνιο φέτος. Τις προηγούμενες δεν πήραμε τη νίκη που αξίζαμε, σήμερα οφείλουμε να την πάρουμε με το έτσι θέλω!