Home TOP NEWS Κάντε τους να σωπάσουν!

Κάντε τους να σωπάσουν!

kyp-apoel-omo31


Εκτός έδρας ο σημερινός αγώνας, κάτι που σημαίνει πως ο αιώνιος μας θα έχει τρεις κερκίδες και μεις μια. Η απουσία της ΘΥΡΑΣ 9 από το ματς, τους δίνει σαφές προβάδισμα στη μάχη της κερκίδας, κάτι που σημαίνει πως αυτοί που πρέπει να τους κάνουν να το βουλώσουν είναι οι παίκτες μας! Οι παίκτες μας με την απόδοση τους, μπορούν να κάνουν το ΓΣΠ δικό τους, μπορούν να γίνουν η πρώτη ομάδα που κερδίζει αιώνιο ντέρμπι εκτός, από τότε που άλλαξε ο διαχωρισμός.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να δείξει σήμερα από τι είναι φτιαγμένη. Δεν παίζει μπάλα ούτε ο κόσμος, ούτε ο διαιτητής τον οποίο θα προσπαθήσουν να επηρεάσουν με τις φωνές τους, ούτε ο υπέρογκος προϋπολογισμός τους, ούτε τα οικονομικά μας προβλήματα. Μπάλα παίζουν 11 δικοί μας και 11 δικοί τους. Μπάλα έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να τους παίξουμε, μπορούμε να τους κερδίσουμε. Αρκεί στο ΓΣΠ να μπουν 11 κομμάντο έτοιμα για όλα. 11 παίκτες που να μην αμφισβητούν τον εαυτό τους δευτερόλεπτο, που να μην διστάζουν μπροστά σε τίποτα.

Το πρώτο βήμα για τη νίκη, είναι να πιστέψεις πως θα κερδίσεις. Έχουμε αντιμετωπίσει πολύ καλύτερους αντιπάλους τους φέτος (βλ. Ντινάμο Μόσχας) και σταθήκαμε όρθιοι, γιατί πιστέψαμε πως μπορούσαμε να το κάνουμε. Πάμε να πάρουμε το τρίποντο, γιατί είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ.