Home TOP NEWS Συντονίστε τις ψευτιές σας καλύτερα

Συντονίστε τις ψευτιές σας καλύτερα

petridis-koutsokoumnis


Τελικά το καφεδάκι ήταν κοινωνικό ή αφορούσε τον τελικό; Ούτε τα ψέματα τους δεν μπορούν να συντονίσουν οι Πρόδρομος Πετρίδης και Κωστάκης Κουτσοκούμνης, αφού άλλα μας λέει η ανακοίνωση του α.π.ο.ε.λ. (με τελείες γιατί είναι ακρωνύμιο) και άλλα μας λέει ο πρόεδρος της ΚΟΠ.

Εκτός κι αν θα μας πείτε τελικά, πως δύο αγνοί οπαδοί του α.π.ο.ε.λ. και συνάμα μεγαλομετόχοι του (αλήθεια κ. Κωστάκη, πόσα κονομάτε κάθε φορά που το α.π.ο.ε.λ. πάει σε ομίλους και στο τέλος μοιράζει dividents;), συζητούσαν για τον τελικό. Έτσι είναι και κοινωνικό και αφορά τον τελικό. Γελάει ο κόσμος με τις ψευτιές σας. Αδειάστε μας τη γωνιά.

Διαβάστε τι λέει ο Κωστάκης και τι λέει το α.π.ο.ε.λ.:

Κουτσοκούμνης: “Κοιτάξετε, δεν μπορεί να σταματήσει η κοινωνική ζωή κάποιου μια ημέρα πριν από το παιχνίδι, επειδή κάποιοι φαντάζονται πράγματα.”

Ανακοίνωση α.π.ο.ε.λ.: “Ο α.π.ο.ε.λ. βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου και ο πρόεδρος της ΚΟΠ ζήτησε συνάντηση για να συζητηθεί η πρόθεση του α.π.ο.ε.λ. για το στάδιο που θα διεξαχθεί ο τελικός. Ικανοποιηθήκατε τώρα κύριοι για τον λόγο μιας δημόσιας συνάντησης του προέδρου του α.π.ο.ε.λ. με τον πρόεδρο της ΚΟΠ;”