Home TOP NEWS Η θέληση έκανε τη διαφορά

Η θέληση έκανε τη διαφορά

pod-omo-ano-9-5-15-139


Το χθεσινό παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ενώ για να είμαστε ειλικρινείς, αν τελείωνε στην ισοπαλία, βάση ευκαιριών δεν θα μπορούσαμε να έχουμε παράπονο. Στο ποδόσφαιρο όμως, δεν παίζουν μόνο οι ευκαιρίες ρόλο, αλλά και η θέληση. Ήταν κάτι στο οποίο στάθηκαν και οι δυο προπονητές μετά το τέλος του ματς, οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το ήθελαν περισσότερο.

Η ομάδα μας προερχόταν από την πιο δύσκολη εβδομάδα της χρονιάς. Οι ποδοσφαιριστές ένιωθαν έντονα πως το Σάββατο που πέρασε, ένας κύριος με τα μαύρα τους έκλεψε τα όνειρα για το υψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου. Έπρεπε να παραταχθούν στο χθεσινό ματς χωρίς τον ηγέτη τους (Ασσίς) αλλά και με άλλες σημαντικές απουσίες (Σκέμπρι, Ούτσα, Ρόντρι). Με τη θέληση και τα τρεξίματα τους όμως, κατάφεραν στο τέλος να πάρουν αυτό που ήθελαν.

Η επόμενη μέρα μας βρίσει να κλειδώνουμε την τέταρτη θέση, που μπορεί στο τέλος να αποδειχθεί προνομιούχα. Στόχος όμως, είναι να ορίσουμε εμείς την τύχη μας και να μην περιμένουμε από άλλους. Σήμερα ο Απόλλωνας υποδέχεται το Αποέλ και θα ξέρουμε αν μειώθηκε η διαφορά ή αν παρέμεινε αναλλοίωτη. Το βέβαιο είναι, πως όλοι στην ομάδα παρουσιάζονται αποφασισμένοι να καταλάβουν τη 2η θέση και σίγουρα δεν επαναπαύονται.