Home TOP NEWS Ο Νούνο μπαίνει σίγουρα, οι άλλοι δυο;

Ο Νούνο μπαίνει σίγουρα, οι άλλοι δυο;

pod-apoel-omo2-5-5 assis


Πλήρης θα κατέλθει στο παιχνίδι με τον Ερμή η ΟΜΟΝΟΙΑ, αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα μέχρι τη Κυριακή. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Ανόρθωση, ο Κώστας Καϊάφας θα έχει στη διάθεση του και τους Ασσίς, Λομπιανίτσε και Σκέμπρι που εξέτισαν τη ποινή τους. Ο Νούνο θεωρείται βέβαιος για την εντεκάδα, οι άλλοι δυο μάλλον θα πρέπει να παλέψουν.

Ο Ούτσα μπορεί να βοηθήσει είτε από τη θέση του δεξιού μπακ, είτε από αυτή του κεντρικού αμυντικού. Στα δεξιά, ο Μάριος Δημητρίου στάθηκε άλλο ένα παιχνίδι πολύ καλά και με δεδομένο πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιτεθεί πολύ, τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν καλύτερα στο ματς. Όσον αφορά τη θέση του κεντρικού αμυντικού, φαβορί για παρτενέρ του Ρούνιε είναι ο Λεάντρο.

Ο Σκέμπρι τώρα, διανύει γενικά καλό χρονικό διάστημα αγωνιστικά. Οι δυο παίκτες όμως που έπαιξαν στα άκρα κόντρα στη Κυρία της Αμμοχώστου, Φοφανά και Κιρμ, ήταν και αυτοί που με τα γκολ τους έκριναν το ματς. Και ο Μαλτέζος λοιπόν, καλείται να δείξει στις προπονήσεις πως αξίζει να εκτοπίσει ένα από τους δύο, παρότι μπορεί να βοηθήσει και στη κορυφή της επίθεσης.