Home TOP NEWS Ας μιλήσουμε για το Δημήτρη

Ας μιλήσουμε για το Δημήτρη

christofi


Οι φήμες εδώ και εβδομάδες δίνουν και παίρνουν. Τις τελευταίες μέρες έχουν γραφτεί και κάποια κομμάτια σε ιστοσελίδες. Είναι και ένα θέμα που πουλάει, αφού αφορά τον κορυφαίο Κύπριο ποδοσφαιριστή και τον αγαπημένο της πράσινης κερκίδας. Είναι όμως δυνατόν να επιστρέψει πίσω στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Δημήτρης Χριστοφή;

Η πρώτη αντίδραση είναι “μακάρι”, τέτοιοι παίκτες και τέτοιοι χαρακτήρες είναι σπάνιοι στο ποδόσφαιρο. Καλό είναι όμως να έχουμε υπόψη μας τα δεδομένα και να είμαστε υπομονετικοί. Τα δεδομένα λένε ότι:

– Ο Δημήτρης αγαπάει την ΟΜΟΝΟΙΑ και το κόσμο της. Δεν ήθελε ποτέ να φύγει, αποδέχθηκε όμως ότι το σωματείο είχε ανάγκη τα χρήματα και κατά κάποιον τρόπο “θυσιάστηκε” βοηθώντας την.

– Ο Χριστοφή είναι ο αγαπημένος παίκτης του κόσμου. Τέτοιο γκελ με το κόσμο δεν θυμόμαστε ποιος άλλος Κύπριος είχε και από τους ξένους μόνο ο Ασσίς. Δεν είναι μόνο τα εξωπραγματικά προσόντα του, ειδικά για Κύπριο ποδοσφαιριστή. Είναι και ο ταπεινός χαρακτήρας του που έχει κερδίσει την καρδιά του ΛΑΟΥ.

– Η Σιόν έδωσε ένα σεβαστό ποσό για να τον αποκτήσει και ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο. Η Σιόν οφείλει στην ΟΜΟΝΟΙΑ την τελευταία δόση του ποσού που τον αγόρασε, αν είναι αυτό όμως αρκετό για να τον αφήσει να επιστρέψει δεν έγινε γνωστό. Προφανώς αφού έχει συμβόλαιο είναι δύσκολο.

– Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο για ποδοσφαιρικούς λόγους, όσο και για προσωπικούς, ο Τζίμης επιθυμεί να επιστρέψει. Ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα, η ΟΜΟΝΟΙΑ επίσης δεν έχει μιλήσει επίσημα για να επιβεβαιώσει ότι έγινε οποιαδήποτε επαφή.

– Στη Σιόν αμείβεται με ποσό εκτός των δεδομένων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είμαστε απόλυτα βέβαιοι πως στη διοίκηση για το Δημήτρη είναι διατεθειμένοι να ψάξουν πόρους και να κάνουν υπέρβαση. Είμαστε βέβαιοι πως και ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αν του ζητηθεί, για το Δημήτρη θα κάνει τη δική του υπέρβαση. Στο μισθό που του δίνει η Σιόν όμως, είναι αδύνατο να φτάσουμε.

Συμπερασματικά, θα χαροποιούσε όλους μας ιδιαίτερα να ξαναβάλει ο Δημήτρης τριφύλλι στο στήθος. Αν το πράξει θα γίνει σημαία της ομάδας και ηγέτης της προσπάθειας για να επιστρέψει στην κορυφή. Πρέπει όμως να γίνει ξεκάθαρο πως υπάρχουν αρκετά εμπόδια για επιστροφή φέτος. Έτσι ας μην ενθουσιαζόμαστε, δεν υπάρχει λόγος να ανακυκλώνουμε το θέμα, ούτε να θεωρούμε πως είναι εύκολη υπόθεση. Ας περιμένουμε λίγο, να δούμε καταρχάς αν υπάρχει ευθύς εξαρχής οποιοδήποτε θέμα επιστροφής και βλέπουμε πως θα αντιδράσουμε.