Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Σήκωσε το και αυτό!

Σήκωσε το και αυτό!

FutsalU21VSapoel (15)


Ακόμη ένας τίτλος βρίσκεται προ των πυλών για την ΟΜΟΝΟΙΑ, που απόψε διεκδικεί στον τελικό του Κυπέλλου φούτσαλ U21 την κατάκτηση του και συνάμα του νταμπλ. Η ομάδα μας μετά το Πρωτάθλημα θέλει να σηκώσει και το Κύπελλο, έχει όμως απέναντι της την ΑΕΛ, που διαθέτει ένα δυνατό σύνολο. Θα χρειαστεί να τα δώσουν όλα οι παίκτες του Όμηρου Ομήρου για να επιβληθούν των αντιπάλων τους. Συγκέντρωση, ηρεμία και πάθος είναι απαραίτητο να υπάρχουν στο παιχνίδι των πράσινων, που έδειξαν κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς ότι είναι οι καλύτεροι, όμως πρέπει να το αποδείξουν ακόμη μια φορά.

Η ομάδα Νέων του τμήματος φούτσαλ του σωματείου μας στέφθηκε πέντε φορές Πρωταθλήτρια, όσες δηλαδή ήταν οι χρονιές που διοργανώθηκε πρωτάθλημα. Δεν άφησε καμία άλλη ομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ να το κατακτήσει, ενώ μετρά και τρία Κύπελλα και εάν κερδίσει απόψε θα είναι το τέταρτο. Παράλληλα θα είναι το τέταρτο νταμπλ και αυτό δίνει ακόμη περισσότερα κίνητρα.

Ο τελικός θα διεξαχθεί απόψε στο Κίτιον στη Λάρνακα και θα αρχίσει στις 19:00. Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Χρίστος Χρίστου και Κώστας Κογκορόζης.