Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η τελευταία μάχη

Η τελευταία μάχη

kaz-kosmos-apollon229


Τον τελευταίο της αγώνα για φέτος δίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ, που ταξιδεύει στη Λεμεσό, για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα (17:00, PrimeTel, live omonoianews.com). Οι δυο ομάδες έχουνε εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, παίζουν όμως σήμερα για την τρίτη θέση και υπό προϋποθέσεις την δεύτερη.

Για τη διαφορά της δεύτερης από την τρίτη και τη τέταρτη, έχουμε μιλήσει σε χθεσινό μας κομμάτι. Ναι υπάρχει ουσιαστική διαφορά, ακόμα και μεταξύ της τρίτης με τη τέταρτη θέση στην Ευρώπη, αφού είναι τελικά αυτή η λεπτομέρεια που μπορεί να κρίνει σε κάποια φάση αν θα είμαστε δυνατοί μέχρι το τέλος, ή αδύνατοι σε συγκεκριμένους προκριματικούς γύρους. Η νίκη λοιπόν έχει σημασία και για την Ευρώπη, δεν είναι όμως μόνο αυτό.

Πολύ περισσότερο για μας μετράει να κλείσει η χρονιά όπως αξίζει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Έγινε τεράστια προσπάθεια από όλους φέτος και ο στόχος του “όσο πιο ψηλά γίνεται”, έχει ακόμα ένα μικρό σκαλοπατάκι μέχρι να επιτευχθεί. Αφού η τρίτη και η δεύτερη θέση είναι εντός του πεδίου δυνατοτήτων μας, χρωστάμε στον εαυτό μας να δώσουμε τα πάντα για να τις κατακτήσουμε.