Home TOP NEWS “Αυτό θα κάνω και του χρόνου”

“Αυτό θα κάνω και του χρόνου”

kaz-kosmos-omo-apoel174-pote


Λέγονται και γράφονται αρκετά για το Μίκαελ Ποτέ, με αφορμή το ντεφορμάρισμα και το συμβόλαιο του. Ο ίδιος πάντως όταν ρωτήθηκε χθες για την απόδοση του κατά τη διάρκεια της βράβευσης του είπε “είμαι χαρούμενος, προσπαθώ για το καλύτερο και αυτό θα κάνω και την επόμενη χρονιά”, υπονοώντας πως θα είναι εδώ και του χρόνου.

Αυτό λένε και οι πληροφορίες κι ας έχει αναπτυχθεί παραφιλολογία. Ο κόουτς τον θέλει και ο ίδιος δεν βλέπει λόγο να αποχωρήσει από ένα χώρο στον οποίο τα πάει καλά. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε κι αν δεν υπάρξει ανατροπή στα δεδομένα, ο μόνος τρόπος να αποχωρήσει είναι να έρθει μια μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό. Κατά τα άλλα στα του συμβολαίου, θα βρεθεί η λύση αν υπάρχει θέμα. Το πιο σημαντικό είναι να προετοιμαστεί κατάλληλα και να μας παρουσιάσει τον καλό Ποτέ!

Έχουμε γενικώς μια τάση να δημιουργούμε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος διατηρεί συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά. Το γεγονός πρέπει να μας χαροποιεί ενώ παράλληλα οφείλουμε να τον βοηθήσουμε να ανέβει ξανά.