Home TOP NEWS Τα μεγάλα κανόνια συναντώνται!

Τα μεγάλα κανόνια συναντώνται!

vravefsi-pasp (4)


Μετράει στο νησί μας μόλις μια χρονιά παρουσίας ο Μίκαελ Ποτέ, όμως πρόλαβε να παρουσιάσει στο κοινό την αξία του. Ο διεθνής με το Μπενίν ποδοσφαιριστής έχει χριστεί πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος μας, σκοράροντας 17 γκολ. Ο επιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν από τους καλύτερους παίκτης στη θέση που αγωνίζεται την περίοδο που πέρασε και χθες βραβεύτηκε από τον ΠΑΣΠ, που τον συμπεριέλαβε στην κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς. Στη βραδιά των βραβεύσεων ήταν καλεσμένος και ο Σωτήρης Καϊάφας, με τα δύο κανόνια να συναντιόνται στην εκδήλωση!

Τι να πούμε για το Σωτήρη Καϊάφα, είναι σε όλους μας γνωστό πόσο εξαιρετικός γκολτζής ήταν. Η σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα και τα ρεκόρ του αξεπέραστα, με τον ίδιο να βγαίνει πρώτος σκόρερ 7 φορές! Ο Μίκαελ έχει πολλά να μάθει από τον προπονητή του Κώστα Καϊάφα, όμως χρήσιμες είναι και οι συμβουλές του Σωτήρη Καϊάφα.

Από τη φωτογραφία λείπει ο Ράινερ Ράουφμαν για να συμπληρωθεί μια τριάδα από πράσινα κανόνια που ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ λατρεύει. Είναι ακόμη νωρίς φυσικά για να συμπεριλάβουμε τον Ποτέ στους κορυφαίους σκόρερ της ιστορίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όμως εάν μείνει περισσότερα χρόνια στο τριφύλλι θα πετύχει πολλά επιτεύγματα. Η χρονιά που θα ξεκινήσει σύντομα