Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Τέσσερις πράσινοι στην 16άδα

Τέσσερις πράσινοι στην 16άδα

futsal-ael99


Τρεις προπονήσεις θα πραγματοποιήσει η Εθνική φούτσαλ των Ανδρών αυτή την εβδομάδα. Οι προπονήσεις θα γίνουν σήμερα, αύριο Τετάρτη και την ερχόμενη Παρασκευή στο κλειστό Γυμναστήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία». Συγκέντρωση Προπονητικής Ομάδας και Ποδοσφαιριστών στις 18:15.

Τέσσερις παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρίσκονται στη 16άδα των επιλογών του ομοσπονδιακού προπονητή, Γιάννου Μυλωνά. Οι Τάσος Σκαμπύλης, Κωνσταντίνος Ανδρέου, Κωνσταντίνος Ιακώβου και Μάρκος Ιωάννου κλήθηκαν για τρεις προπονήσεις με την Εθνική φούτσαλ.

Δύο πράσινοι στη Νέων

Κλήση και για την Εθνική Νέων του φούτσαλ είχαμε, με δύο πράσινους να βρίσκονται ανάμεσα στα 14 ονόματα που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός. Ο Αλέξανδρος Χατζηβασίλης και ο Δημήτρης Βασιλείου θα δώσουν το παρών τους σε τρεις προπονήσεις, που θα πραγματοποιήσει η Εθνική ομάδα φούτσαλ κάτω των 21 ετών.

Οι προπονήσεις θα γίνουν σήμερα Τρίτη, αύριο Τετάρτη και την ερχόμενη Παρασκευή στο κλειστό Γυμναστήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Την Τρίτη και Τετάρτη οι προπονήσεις θα αρχίσουν στις 17:00 (ώρα συγκέντρωσης ποδοσφαιριστών και προπονητικής ομάδας στις 16:30).

Η προπόνηση της Παρασκευής θα αρχίσει στις 19:00 (ώρα συγκέντρωσης ποδοσφαιριστών και προπονητικής ομάδας στις 19:00).