Home TOP NEWS Επιθετικές τάσεις και καλά στημένα

Επιθετικές τάσεις και καλά στημένα

nunopinto (Copy)


Ο Νούνο Πίντο, είναι σύμφωνα με τα κυπριακά ρεπορτάζ ο εκλεκτός του Κώστα Καϊάφα για τη θέση του αριστερού μπακ και σύμφωνα με τα ρουμάνικα, ήδη παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Για αυτό το τελευταίο, κρατάμε μικρό καλάθι, γιατί στο παρελθόν έχουμε γίνει πολλές φορές μάρτυρες αναπάντεχων ανατροπών. Δυο πράγματα όμως για τον παίκτη, μπορούμε να πούμε.

Καταρχάς είναι ένας άνθρωπος που θέλει η επόμενη του ποδοσφαιρική στέγη να είναι σοβαρή και ικανή να τον κάνει να στεριώσει. Προέρχεται από μια δύσκολη χρονιά, που τον βρήκε 6 μήνες στην Ουκρανία και 6 μήνες στη Ρουμανία, κάτι που θέλει να αποφύγει για την επόμενη σαιζόν. Οι πληροφορίες μιλάνε για ένα παίκτη με αυτοπεποίθηση, που συνήθως κάνει προσεκτικές κινήσεις.

Αγωνιστικά τώρα, αν και αριστερός μπακ, ξεχωρίζει για τις επιθετικές του αρετές. Ανεβαίνει συνεχώς για να κάνει overlap, πλαγιοκοπεί, έχει γλυκιά μπαλιά με το αριστερό. Ταυτόχρονα, είναι και εξαιρετικός εκτελεστής στημένων, κάτι που αναμένεται να εκμεταλλευτεί ο Κώστας Καϊάφας αν τελικά τον αποκτήσει. Τα υπόλοιπα βέβαια στο γήπεδο.