Home ΚΥΠΡΟΣ Πάμπος: «Για την Κύπρο δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες»

Πάμπος: «Για την Κύπρο δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες»

ethniki-6-6-15 (3)


Μπορεί η Κύπρος να είχε νικήσει την Ανδόρα με 5-0 στο ΓΣΠ τον περασμένο Νοέμβριο, όμως, το γεγονός αυτό δεν προεξοφλεί ότι η ομάδα μας θα έχει εύκολο έργο την ερχόμενη Παρασκευή στην έδρα του αντιπάλου.

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε με δηλώσεις τους πριν τη σημερινή προπόνηση ο προπονητής Πάμπος Χριστοδούλου.

«Το έχουμε πει πολλές φορές πως για την Εθνική δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Έχω ήδη μιλήσει και με τους ποδοσφαιριστές και τους έχω τονίσει πως αν δεν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, δεν θα πετύχουμε τον στόχο μας. Μας περιμένει δύσκολος αγώνας σε μια έδρα με ιδιαιτερότητες όπως το συνθετικό γρασίδι και αυτό είναι κάτι που πρέπει να λάβουμε υπόψη, καθώς και το γεγονός ότι ενδεχομένως στο μυαλό τους οι αντίπαλοι μας να θεωρούν τον αγώνα με την Κύπρο ως τη δική τους ευκαιρία να πάρουν βαθμούς.

Δεν διαφωνώ με το γεγονός ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται από τη δική μας προσπάθεια και θα πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη. Θετικό αποτέλεσμα στην Ανδόρα θα δημιουργήσει ευνοϊκή προοπτική για την ομάδα μας. Η πρόκριση στον όμιλο μας θα κριθεί στο τέλος και εμείς, με νίκη στην Ανδόρα θα δημιουργήσουμε τις προοπτικές για να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε στους αγώνες που ακολουθούν».