Home TOP NEWS Τα ανοικτά μέτωπα

Τα ανοικτά μέτωπα

Kaiafas  (21)


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία, όμως όπως κάθε χρόνο (σε όλες τις ομάδες για να λέμε την αλήθεια) δεν έχει τακτοποιήσει ακόμα όλες τις εκκρεμότητες. Υπάρχουν σοβαρά θέματα τα οποία διοίκηση και τεχνικό τημ καλούνται να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αφορούν μάλιστα, τόσο μεταγραφές, όσο και αποδεσμεύσεις.

Ξεκινάμε από το πρώτο. Εκείνες που επείγουν, είναι οι μεταγραφές του αριστερού μπακ, του επιτελικού και του επιθετικού. Για αριστερά ο Νούνο Πίντο οδεύει προς ναυάγιο, για το μέσο οι πληροφορίες μας μιλάνε για box to box παίκτη αξίας, για την πίθεση το σήριαλ Σέρινταν καλά κρατεί. Πέραν αυτών, ίσως αποκτηθούν και νεαροί Κύπριοι, δεν μπορούν όμως να θεωρηθούν εκκρεμότητα αφού είναι μεταγραφές over and above του σχεδιασμού.

Τα δύσκολα, έρχονται με τις αποδεσμεύσεις. Ενώ ο Δώρος Σεραφείμ ξεκαθάρισε πως ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο είναι εκτός πλάνων, ο Γάλλος αριστερός μπακ μας ενημέρωσε μέσω Facebook, πόσο χαρούμενος είναι που επιστρέφει στο Ηλίας Πούλλος! Το γεγονός είναι αρκετό για να μας προϊδεάσει πως ο Σκάρα δεν θα αποχωριστεί τόσο εύκολα το συμβόλαιο του, ενώ η διοίκηση πρέπει να διαχειριστεί και το exit bonus που αυτό προνοεί. Πιο ομαλά αναμένεται να κυλήσει η υπόθεση Ρούμπιο.