Home TOP NEWS Η μελέτη βγάζει εντεκάδα

Η μελέτη βγάζει εντεκάδα

pod-othellos28-kaiafas


O Κώστας Καϊάφας φανέρωσε στο τελευταίο φιλικό με τη Μπότεφ, τις προθέσεις εντεκάδας του. Ουσιαστικά ο κόουτς άνοιξε τα χαρτιά του, παραθέτοντας μια πολύ ανταγωνιστική εντεκάδα που αποτελείτο από τους Παναγή, Λομπιανίτσε, Ρούνιε, Μεντί, Πέρεζ, Οικονομίδη Γκουλόν, Ασσίς, Ράμος, Σκέμπρι και Σέρινταν. Δεν τίθεται αμφιβολία για την ποιότητα των παικτών, θα είναι όμως αυτοί οι πρώτοι έντεκα;

Αν είναι κάτι που μας έχουν συνηθίσει ο κόουτς και οι συνεργάτες του, είναι να…μας εκπλήσσουν! Η εντεκάδα προκύπτει συνήθως τόσο από τη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες τους, αλλά και από την τακτική που προτίθενται να ακολουθήσουν σε κάθε συγκεκριμένο παιχνίδι, ανάλογα βέβαια και με τα χαρακτηριστικά του αντιπάλου.

Μπορεί για παράδειγμα, ο κόουτς να θέλει πιο επιθετικά ακραία μπακ και να προτιμήσει Μάριο Δημητρίου αντί του Λομπιανίτσε. Μπορεί στα φτερά της επίθεσης να θέλει περισσότερη διεισδυτικότητα και να δούμε Φοφανά. Μπορεί στην επίθεση ο Ποτέ να φτάσει το 100% και να διεκδικήσει εν τέλη θέση. Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την Πέμπτη για να δούμε εν τέλη ποιοι θα παίξουν.