Home TOP NEWS Μόνη οδός η πρόκριση

Μόνη οδός η πρόκριση

dinamo-batumi-omonia-ex (14)


Δεν πανικοβάλλονται στην ΟΜΟΝΟΙΑ από την ήττα στη Γεωργία, αφού ξέρουν πως μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα. Ταυτόχρονα πάντως, απαγορεύεται η αλαζονεία και ο εφησυχασμός, γιατί οι Γεωργιανοί πλέον έχουν το προβάδισμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι πια το απόλυτο φαβορί της σειράς και πρέπει όλοι στο Ηλίας Πούλλος να το βάλουν καλά στο μυαλό τους.

Αυτή τη στιγμή, η ομάδα μας είναι που τρέχει το αποτέλεσμα. Ναι, είναι καλύτερη, ναι είναι πιο ποιοτική, ναι αν παίξει καλά αυτή θα ορίσει τον τελικό νικητή. Επειδή όμως η κάθε λεπτομέρεια παίζει ρόλο και επειδή σε μια μόνο εβδομάδα, αποκλείεται να λυθούν τα πόδια των παικτών μας στον επιθυμητό βαθμό, καλά κάνουν όλοι να ετοιμαστούν να υπερβάλουν εαυτό. Να μπουν στο γήπεδο πεινασμένοι, έτοιμοι για όλα.

Δεν έχει άλλη επιλογή από την πρόκριση η ΟΜΟΝΟΙΑ. Λέμε ξανά και ξανά πως δεν πρέπει να μπαίνει υπερβολική πίεση στην ομάδα, την ίδια στιγμή όμως καλά κάνουν όλοι να αντιληφθούν πως ενδεχόμενος αποκλεισμός θα προκαλέσει σοκ ικανό να βγάλει εκτός πορείας όλη τη χρονιά. Ας συγκεντρωθούμε όλοι λοιπόν μέχρι τον τελευταίο στο στόχο και να κάνουμε το αυτονόητο, να πατήσουμε τον αντίπαλο μες το λαιμό.