Home TOP NEWS Επιλογές πλέον υπάρχουν

Επιλογές πλέον υπάρχουν

marios-panagi2


Ο Μάριος Παναγή, έθεσε εαυτόν στη διάθεση οποιουδήποτε θέλει να στηρίξει την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΚΟΠ. Μια μέρα μετά, η Ανόρθωση με τον πιο επίσημο τρόπο εξάγγειλε πως θα κατεβάσει δικό τη υποψήφιο, ενώ περιμένει ΟΜΟΝΟΙΑ και Απόλλωνα για να συζητήσουν. Τρία από τα 4 μεγαλύτερα σωματεία του τόπου, δεν στηρίζουν Κουτσοκούμνη, ενώ η Ανόρθωση δεν είναι κακό να πούμε πως κάνει και κομματική υπέρβαση. Επιλογές λοιπόν για τις εκλογές υπάρχουν.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα και να στηρίξει εκείνη την υποψηφιότητα που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για αλλαγή. Κατά την άποψη μας, κούρσα με 3 άλογα ευνοεί ξεκάθαρα τον Κουτσοκούμνη που έχει καλά δεμένους συγκεκριμένους αυλικούς που εξυπηρετεί τακτικά. Αφού η Ανόρθωση έκανε την αρχή, πρέπει να μπούμε κι εμείς δυναμικά. Ακόμα κι αν επανεκλεγεί ο Κουτσοκούμνης, να μην έχει ποτέ ξανά το επιχείρημα της “ομόφωνης εκλογής” στο οπλοστάσιο του. Ούτε να μας πουν ξανά πως στο τέλος στήριξε και η ΟΜΟΝΟΙΑ.

υ.γ. Στην προηγούμενη εκλογική, η Ανόρθωση είχε και πάλι κατεβάσει υποψήφιο. Λίγο πριν τις εκλογές, φάνηκε ασυνεπής και τον απέσυρε, με αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ και άλλα σωματεία να αναγκαστούν να στηρίξουν Κουτσοκούμνη. Ελπίζουμε αυτή τη φορά, η Ανόρθωση να μπορεί να στηρίξει τα λόγια της. Γιατί το παρελθόν είναι ο νούμερο ένα λόγος που στην ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμα το σκέφτονται.