Home TOP NEWS Σε αυτή την έδρα, μην έχετε απαιτήσεις

Σε αυτή την έδρα, μην έχετε απαιτήσεις

gate9-7


Τους δώσαμε το δικαίωμα, έβγαλαν και γλώσσα. Ο επιτελικός μέσος της Ντινάμο Μπατούμι Πονιάβα, δήλωσε χθες πως η ομάδα του έρχεται στο ΓΣΠ για να πάρει την πρόκριση με δεύτερη νίκη. Θα έρθει στο σπίτι μας για να μας κεράσει με άλλα λόγια, αυτό μας λέει ο Γεωργιανός μέσος. Από τη στιγμή που θα κατέβει από το λεωφορείο λοιπόν, πρέπει να καταλάβει πως η καλύτερη του επιλογή, είναι μεταβολή και σπίτι.

Την Πέμπτη, δεν υπάρχει χώρος για μουρμούρα, δεν υπάρχει χώρος για…προπονητικές. Μετά το ματς, υπάρχει μπόλικος χρόνος να τα πούμε. Κατά τη διάρκεια του 90λεπτου, το καθήκον μας προστάζει να πνίξουμε κάθε προσπάθεια της Μπατούμι με τις φωνές μας και να δώσουμε φτερά στα πόδια των δικών μας ποδοσφαιριστών. Η χλωμή εμφάνιση του Κουτάισι, πρέπει να μετατραπεί σε φλεγόμενο ΓΣΠ με κόσμο και παίκτες έτοιμους για όλα.

Το αποτέλεσμα του πρώτου ματς δεν ικανοποίησε κανένα, ούτε τιμά τους ποδοσφαιριστές μας. Την Πέμπτη μπορούμε να διορθώσουμε την ιστορία και να αποτρέψουμε ένα ντροπιαστικό κεφάλαιο στα βιβλία της. Στο μυαλό μας λοιπόν, είναι μόνο η ανατροπή. Μετά συζητάμε όλα τα άλλα.