Home TOP NEWS Ψάχνουν την καλύτερη συνταγή

Ψάχνουν την καλύτερη συνταγή

proponisi-zestafoni-georgia-b (2)


Το πλάνο στη Γεωργία δεν βγήκε όπως θέλαμε. Τα πράγματα θα μπορούσαν βέβαια να ήταν πολύ διαφορετικά αν ο Σκέμπρι σκόραρε, ή αν τα επίπεδα συγκέντρωσης ήταν υψηλότερα στη φάση του γκολ που δεχθήκαμε, στο τέλος της ημέρας όμως όλοι κρίνονται επί του αποτελέσματος και αυτό ήταν ήττα. Ο Κώστας Καϊάφας και οι συνεργάτες του, ξέρουν πλέον καλύτερα τον αντίπαλο και ψάχνουν την καλύτερη συνταγή για να τον κτυπήσουν.

Πιθανολογούμε, πως αυτή η συνταγή περιλαμβάνει αλλαγές σε σύγκριση με την εντεκάδα του Κουτάισι. Παίκτες όπως ο Σέρινταν, ο Κιρμ, ο Μαργκάσα, ο Δημητρίου και ο Παναγή, κτυπάνε με αξιώσεις θέση στους πρώτους έντεκα και μάλλον δεν είναι οι μόνοι. Επιπρόσθετα, είναι πολύ πιθανόν ο κόουτς να επιλέξει σύστημα 4-2-3-1. Σε αυτή η περίπτωση εικάζουμε πως στο δεξί άκρο θα παίξει ο Ράμος, έτσι ώστε η ομάδα να φυλάει τα νώτα της, όμως να είναι και ιδιαίτερα επιθετική.

Το τεχνικό τημ δεν έμεινε ικανοποιημένο από όσα είδε στη Γεωργία, ούτε βέβαια και από το αποτέλεσμα. Την Πέμπτη έχει την ευκαιρία να πάρει τη ρεβάνς και θέλει να πάει στο γήπεδο όσο πιο προετοιμασμένο γίνεται.