
Η επισημοποίηση της μεταγραφής του Νταρμιάν στη Γιουνάιτεντ για 20 εκατ. ευρώ είναι θέμα χρόνου και η Γκρανάτα φαίνεται ότι ξέρει τι να κάνει με τα χρήματα που παίρνει. Μέσα σε λίγα 24ωρα, λοιπόν, η «Τόρο» κατέληξε σε συμφωνία -την οποία ανακοίνωσε- με την Αταλάντα για την αγορά των Μπαζέλι και Τζαπακόστα, δίνοντας συνολικά 10 εκατ. ευρώ.
Για τον Μπαζέλι είχε ακουστεί κατά τη διάρκεια της σεζόν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Γιουβέντους, στη συνέχεια έπαιξαν πιο δυνατά οι Μίλαν και Φιορεντίνα αλλά τελικά ο 23χρονος μέσος κατέληξε στην Τορίνο. Οσο για τον Τζαπακόστα, τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν σενάρια για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ αλλά τελικά η Γκρανάτα τον έκανε κι αυτό δικό της, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο το κενό του Νταρμιάν.
Πηγή: Gazzetta.gr
![Το τρελό ξέσπασμα του Ηλία: Βρέθηκε στην κερκίδα μετά το buzzer beater! [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/iliastew4-238x178.jpg)








![Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την ισοπαλία μας στην Αρένα [Αποτελέσματα 14ης αγωνιστικής]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2025/12/AEK-OMONOIANIC_0096-300x194.jpg)



