Home TOP NEWS Στον τελικό η ΟΜΟΝΟΙΑ U21! (Videos & Photos)

Στον τελικό η ΟΜΟΝΟΙΑ U21! (Videos & Photos)


Την πρόκριση στον Τελικό Κυπέλλου Νέων U21 πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ, που επικράτησε 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην ΑΕΚ. Στην κανονική διάρκεια ο αγώνας ολοκληρώθηκε με σκορ 3-3, ενώ δεν άλλαξε κάτι στην ημίωρη παράταση.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι “πράσινοι” είχαν απαντήσεις στην επανάληψη. Τα τέρματα της Λαρνακιώτικης ομάδας προήλθαν από λάθη στην άμυνα του “τριφυλλιού”, με το δεύτερο στην τελευταία φάση του ημιχρόνου. Στο 51′ ο Άγγελος Χρυσοστόμου μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σωτήρη Φιάκα. Ένα τετράλεπτο μετά η ομάδα μας έφερε το ματς στα ίσα με εύστοχο πέναλτι του Απόλλωνα Βασιλείου, το οποίο είχε κερδίσει ο Νικόλας Πατσής.

Στο 72ο λεπτό η ΑΕΚ πήρε ξανά προβάδισμα, σε μια αδράνεια της άμυνας μας, όμως το τριφύλλι απάντησε δέκα λεπτά αργότερα με τον Ανδρέα Κατσαντώνη, που σκόραρε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Σωτήρη Φιάκα. Πριν το γκολ της ισοφάρισης από την ΟΜΟΝΟΙΑ, είχε προηγηθεί σωτήρια απόκρουση από τον Ανδρέα Χριστοδούλου, που κράτησε ζωντανή την ομάδα μας. Το 3-3 οδήγησε τις δύο ομάδες στην παράταση όμως καμία δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι η πρόκριση κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Οι πράσινοι εκεί με ψυχραιμία και τον Ανδρέα Χριστοδούλου να αποκρούει δύο εκτελέσεις, πήραν την μεγάλη πρόκριση στον τελικό, εκεί που θα αντιμετωπίσουν το Αποέλ στις 17 Μαΐου.

Η διαδικασία των πέναλτι:
0-1 για την ΑΕΚ
1-1 Φραγκέσκου
1-2 για την ΑΕΚ
1-2 χαμένο πέναλτι από τον Πιτταρά
1-2 απέκρουσε ο Χριστοδούλου
2-2 Κατσαντώνης
2-2 απέκρουσε ο Χριστοδούλου
3-2 Φιάκας
3-3 ισοφάρισε η ΑΕΚ
4-3 Κρστιτς

Η τελευταία εκτέλεση:

Ολόκληρη η διαδικασία των πέναλτι, όπως μεταδόθηκε ζωντανά από τη σελίδα μας στο Facebook:

 

Η διαδικασία των πέναλτι στον ημιτελικό ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΚ Κ21. 3-3 στην κανονική διάρκεια.

Posted by OmonoiaNews.com on Wednesday, 3 May 2017

 

Τον αγώνα παρακολούθησαν οι Γέσπερ Φρέντμπεργκ, Άκης Ιωακείμ αλλά και άλλοι από την ομάδα μας, όπως επίσης ο Τσάβι Ρόκα από πλευράς ΑΕΚ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε τον αγώνα με τους Ανδρέα Χριστοδούλου, Ανδρέα Φραγκέσκου, Παύλο Πιτταρά, Χρίστο Χαραλάμπους, Σωτηρη Φιάκα, Στέφαν Κρστιτς, Άγγελο Χρυσοστόμου, Ανρέα Κατσαντώνη, Απόλλωνα Βασιλείου, Νικόλα Πατσή και Τιμόθεο Ζάγγουλο. Ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν στον αγώνα οι Μιχάλης Κλαρκ, Κωνσταντίνος Φασουλιώτης και Αλέξανδρος Ηροδότου.

Φωτογραφίες από τον ημιτελικό: