Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Δηλώνει συμμετοχή για το… back to back!

Δηλώνει συμμετοχή για το… back to back!

 


Αλλαγές έχουν προκύψει στις μικρές ηλικίες όπως είχε ανακοινώσει από καιρό η ΚΟΠ και μια από αυτές είναι πως το Κύπελλο από κάτω των 21 ετών θα γίνει σε U19. Η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέκτησε το συγκεκριμένο τρόπαιο τη σεζόν που πέρασε, θεωρείται η κάτοχος του και θα δηλώσει συμμετοχή στη διοργάνωση με στόχο να κάνει το back to back! Ασφαλώς λιγοστοί θα είναι οι παίκτες από το ρόστερ της περσινής ομάδας Νέων που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο, αφού το όριο ηλικίας πέφτει.

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες, από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ, για το Κύπελλο Νέων U19:

Η ΚΟΠ θα διοργανώσει για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-18 Παγκύπριο προαιρετικό Πρωτάθλημα Νέων U-19 για Σωματεία όλων των Κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένης και της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ. Τα ενδιαφερόμενα Σωματεία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Πρωτάθλημα μέχρι την Τρίτη 1 Αυγούστου στις 12:00 το μεσημέρι.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν ποδοσφαιριστές που δεν θα έχουν υπερβεί το 19ο έτος της ηλικίας τους κατά την 1 Ιανουαρίου 2018. Κατ’ εξαίρεση, οι ομάδες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τρεις ποδοσφαιριστές Κύπριους ή Κοινοτικούς άνω των 19 ετών κατά την 1η Ιανουαρίου 2018 και κάτω των 22 ετών κατά την ίδια ημερομηνία. Ο τρόπος διεξαγωγής του Πρωταθλήματος θα οριστικοποιηθεί όταν ξεκαθαρίσει ο αριθμός των ομάδων που θα συμμετάσχουν. Κύρια μέρα διεξαγωγής των αγώνων θα είναι η Κυριακή, στις 15:00.