Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πρεμιέρα με τέσσερα στα τέσσερα

Πρεμιέρα με τέσσερα στα τέσσερα

 


Πρεμιέρα στα Πρωταθλήματα Παίδων με τέσσερα στα τέσσερα για τους “πράσινους”. Οι ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κέρδισαν τις αντίστοιχες της Νέας Σαλαμίνας, μπαίνοντας με το δεξί στη νέα χρονιά. Η ομάδα κάτω των 14 ετών βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε άμεσα και έριξε 5άρα” στην επανάληψη, ενώ πιο εύκολα, με το ίδιο όμως σκορ, επικράτησε η ομάδα κάτω των 15 ετών. Δυσκολεύτηκαν οι “πράσινοι” κάτω των 16 ετών, αλλά πέτυχαν “διπλό”, όπως και το “τριφύλλι” κάτω των 17 ετών.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 έμεινε πίσω στο σκορ στο 15′ και πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τον Κωνσταντίνο Παναγιώτου. Στην επανάληψη, δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, η ομάδα μας πήρε προβάδισμα με τον Ανδρέα Ευαγγέλου. Στο 45′ ο Μάριος Τζιωρτζής ανέβασε το σκορ στο 3-1, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χρίστος Χατζηχρίστου έκανε το 4-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κωνσταντίνος Βενιζέλου στο 66′.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 στο πρώτο ημίχρονο αν και μπορούσε να σκοράρει πολλά τέρματα, πέτυχε μόνο ένα, με τον Άγγελο Ζευκή στο 12ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Λοΐζος Λοΐζου στο πέμπτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας, ενώ ο Κωνσταντίνος Χρίστου στο 45′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 65′ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα, ο Άγγελος Ζευκής έκανε το 4-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα η αντίπαλος μείωσε σε 4-1, για να έρθει ο Αντρέας Ιωάννου στο 68′ και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 άνοιξε το σκορ με τον Μάριο Αντωνίου στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 53′ και την ομάδα μας δύο λεπτά αργότερα να παίρνει ξανά το προβάδισμα με σκόρερ τον Χαράλαμπο Χαραλάμπους.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 έριξε “4άρα” με όλα τα τέρματα να έρχονται από τον ίδιο παίκτη, τον Ανδρόνικο Κακουλλή. Ο 16χρονος άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 49′. Στο 69ο λεπτό ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο τελευταίο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 ΟΜΟΝΟΙΑ-Νέα Σαλαμίνα 5-1
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-Νέα Σαλαμίνα 5-1
U16 Νέα Σαλαμίνα-ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2
U17 Νέα Σαλαμίνα-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-4

Φωτορεπορτάζ από τις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις: