Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Έπαιξε σε όλο το ματς και σκόραρε ο Χαραλάμπους

Έπαιξε σε όλο το ματς και σκόραρε ο Χαραλάμπους

 


Σε ολόκληρο το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Παίδων U15 απέναντι στα Σκόπια αγωνίστηκε ο Χαραλάμπος Χαραλάμπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μάλιστα σκόραρε. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας (με το νούμερο 10), που ήταν ένας από τους τέσσερις βασικούς που δεν βγήκαν εκτός ως αλλαγή, βρήκε δίχτυα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ για το ματς:

Την ήττα με 4-3 γνώρισε η Εθνική Παίδων U15 από τα Σκόπια στο σημερινό πρώτο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης». Οι νεαροί διεθνείς μας θα μπορούσαν να αποφύγουν την ήττα με την πολύ καλή τους παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο ημίχρονο τα Σκόπια με περισσότερη ουσία στις επιθετικές τους ενέργειες κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 16ο λεπτό με τον αρχηγό τους Todorovski και στο 31ο λεπτό ο Avramovski πέτυχε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο42’ ο Βενιζέλος μείωσε σε 2-1 για την Κύπρο, όμως στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Besfort πέτυχε το 3-1 για τα Σκόπια. Οι νεαροί διεθνείς μας με αντεπίθεση διαρκείας έφτασαν στο 3-3 με τέρματα που πέτυχαν ο Γεωργαλλίδης με κεφαλιά στο 63’ και ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους με πέναλτι στο 70’. Τρία λεπτά πριν από το φινάλε οι φιλοξενούμενοι πήραν τη φιλική νίκη (4-3) με γκολ του Noveski.

Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Χατζηγαβριήλ, Μ. Γεωργίου, Καλογήρου (70’ Σατσιάς), Ε. Ανδρέου (41’ Χρ. Χρυσοστόμου), Μελαναρκίτη (41’ Βενιζέλος), Χαραλάμπους, Κόκκινο, Γεωργαλλίδη (67’ Ορφανίδης), Αντωνίου (60’ Στ. Ανδρέου), Χατζηγιάννη (41’ Νεοκλέους), Χριστοδούλου.

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά την Πέμπτη σε δεύτερο φιλικό που θα διεξαχθεί πάλι στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» και θα αρχίσει στις 14:30.