Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Η ευκαιρία χάθηκε, η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει

Η ευκαιρία χάθηκε, η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει

Futsal-apoel (30)


Άδικο από κάθε άποψη το ψεσινό αποτέλεσμα μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Αποέλ. Άδικο γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη, γιατί είχε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά κυρίως γιατί πέτυχε δεύτερο γκολ το οποίο δεν μέτρησε ποτέ λόγω των διαιτητών. Ότι κι αν έγινε πάντως, η ουσία είναι πως η μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει η ομάδα μας τον αιώνιο σε απόσταση βολής χάθηκε.

Οι 5 βαθμοί από Αποέλ και Ανόρθωση φαντάζουν πολλοί και σίγουρα δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα των ομάδων στο πρωτάθλημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από κανέναν, αλλά είναι αναγκασμένη να κάνει αλάνθαστη πορεία για να πάρει το πρωτάθλημα. Η προσπάθεια δεν σταματάει, αντίθετα πρέπει να ενταθεί. Υπάρχει πολλής δρόμος στο πρωτάθλημα και θα τα πούμε 3 φορές με την Ανόρθωση και 2 με το Αποέλ. Η ψεσινή ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να πάει μέχρι το τέλος.

Είναι κρίμα πάντως που την προσπάθεια αυτής της ομάδας παρακολουθεί και στηρίζει λίγος κόσμος. Χθες στο κλειστό βρέθηκαν περίπου 500-600 άτομα, συνήθως είναι αισθητά λιγότεροι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη το κόσμο της στο πλευρό της.