Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL «Αν έρθει η νίκη θα μας τονώσει ψυχολογικά»

«Αν έρθει η νίκη θα μας τονώσει ψυχολογικά»

 


Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση, έκανε ο Γιάννης Ιωάννου. Ο διεθνής φουτσαλιστής της ομάδας μας φάνηκε αισιόδοξος και τόνισε τη σημαντικότητα που θα έχει η νίκη κόντρα σε ένα αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους στη σεζόν.

Διαβάστε ακόμη: Επανέναρξη με ντέρμπι σε ζωντανή μετάδοση

Σημειώνει πως όλοι στην ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ είναι ετοιμοπόλεμοι για το μεγάλο ματς και θα τα δώσουν όλα για το “τρίποντο”. Με τον 6ο παίκτη στο πλευρό τους θέλουν να αγωνιστούν οι “πράσινοι”, με τον Γιάννη Ιωάννου να κάνει κάλεσμα στον κόσμο.

«Το γεγονός ότι εγώ αλλά και αρκετοί συμπαίκτες μου ήμασταν στα φιλικά της εθνικής στη Βουλγαρία, μας βοήθησε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον δύσκολο αγώνα που έρχεται με την Ανόρθωση. Είναι ένας δύσκολος αγώνας απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια, όμως πιστεύω πως φέτος είμαστε πιο δυνατοί», ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο.

Για την προοπτική της πρώτης θέσης που θα δημιουργήσει ενδεχόμενη νίκη ο Γιάννης Ιωάννου πρόσθεσε: «Σίγουρα αν έρθει η νίκη θα μας τονώσει ψυχολογικά. Μετά την Ανόρθωση ακολουθεί άλλο ένα παιχνίδι και μετά διακοπή για ένα μήνα και είναι πολύ σημαντικό για εμάς να είμαστε πρώτοι στη διακοπή».

Ο Γιάννης Ιωάννου απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Σε τέτοια παιχνίδια είναι σημαντική η παρουσία του κόσμου. Θέλουμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει την Πέμπτη καθώς με αυτόν στο πλευρό μας έχουμε ακόμα περισσότερες πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη».