Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «Χωρίς άγχος να κυνηγήσουμε τον στόχο μας»

«Χωρίς άγχος να κυνηγήσουμε τον στόχο μας»

 


Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, η ποδοσφαιρίστρια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σάρα Παπαδοπούλου,  ανέφερε πως θα είναι επιτυχία εάν η γυναικεία ομάδα καταφέρει να προκριθεί στο final four του Κυπέλλου. Παράλληλα, έκανε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που θα γίνει την Κυριακή στις 11:00, στον αγώνα απέναντι στην Χρυσομηλιά, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ολυμπιάς Λυμπιών.

«Θα τεθούμε αντιμέτωπες με μια καλή ομάδα, απέναντι στην οποία συναντήσαμε δυσκολίες στο πρωτάθλημα. Επιβάλλεται να είμαστε συγκεντρωμένες από το ξεκίνημα, πολύ προσεκτικές στην άμυνα και χωρίς άγχος να κυνηγήσουμε τον στόχο μας. Πιστεύουμε στην πρόκριση», ήταν το αρχικό της σχόλιο.

Για την πορεία της ομάδας την φετινή αγωνιστική περίοδο η Σάρα Παπαδοπούλου σημείωσε: «Ο στόχος της τέταρτης θέσης, που είχαμε θέσει, υλοποιήθηκε, κάτι που μας έκανε ιδιαίτερα χαρούμενες. Αυτή είναι η πρώτη χρονιά παρουσίας της ομάδας μας και θεωρώ πως θα είναι μεγάλη επιτυχία εάν προκριθούμε στους τέσσερις της διοργάνωσης. Επίσης μας χαροποιεί ιδιαίτερα η υποστήριξη που λαμβάνουμε από τον κόσμο, τον οποίο καλούμε να δώσει μαζικό παρών την Κυριακή και να μας βοηθήσει στην προσπάθεια για πρόκριση».