Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις για τους ποδηλάτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις για τους ποδηλάτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

 


Ξεκίνησαν την Κυριακή οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ποδηλατική ΟΜΟΝΟΙΑ. Το ενημερωτικό δελτίο από το τμήμα του συλλόγου:

Έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς με αγώνα Κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας σήμερα (χθες), με την ομάδα μας να ανεβαίνει σε αρκετές κατηγορίες στο βάθρο. Αξιοσημείωτο ότι αρκετοί από τους νεαρούς μας φέτος αγωνίζονται σε πιο μεγάλες κατηγορίες ενώ στην ομάδα μπήκαν και αρκετά παιδιά από την ακαδημία.

Αναλυτικά είχαμε:

  • 1η θέση για τον Κωνσταντίνο Χρυσοστόμου στην κατηγορία CFA να συνεχίζει από το σημείο που έμεινε με το τέλος της περασμένης χρονιάς.
  • Η Δήμητρα Κουκουμά παρά το πρόβλημα στον αυχένα από τροχαίο ατύχημα που είχε πριν 2 εβδομάδες εν ώρα προπόνησης έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε τερματίζοντας στην 2η θέση στην κατηγορία νεανίδων που θα αγωνίζεται φέτος.
  • Η Ελένη Κουκουμά στην 3η θέση στην κατηγορία των Κορασίδων που θα αγωνίζεται φέτος.
  • Ο Αντρέας Εξαδάκτυλος στην 2η θέση στην κατηγορία Μάστερ 1.

Στην διοργάνωση κυπέλλου ποδηλασίας οι αθλητές μαζεύουν βαθμούς τόσο σε ατομικό αλλά και σε ομαδικό επίπεδο για να αναδειχτεί στο τέλος της χρονιάς ο κυπελλούχος αθλητής και η κυπελλούχος ομάδα.

Η ομάδα μας παραδοσιακά πρωταγωνιστεί στην ποδηλασία δρόμου αγώνισμα που θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα μερικές εβδομάδες με βάση τον προγραμματισμό της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας αφού ο πρώτος αγώνας ποδηλασίας δρόμου είναι στις 11 Μαρτίου 1 μήνα μετά την έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς.

Μπράβο σε όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια στον σημερινό αγώνα.

Το να φοράς την φανέλα με το τριφύλλι είναι μεγάλη αξία, ψηλά τα κεφάλια ή θα βρούμε τον δρόμο προς την κορυφή ή θα τον φτιάξουμε, με αθλητοπρέπια, ήθος και σκληρή δουλειά.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ!