Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Τι περιλαμβάνει η βραδιά

Τι περιλαμβάνει η βραδιά

 


Απόψε η βραδιά είναι αφιερωμένη στην πετοσφαιρική ομάδα, την ΟΜΟΝΟΙΑ της καρδιάς, που κατέκτησε πανάξια το Πρωτάθλημα. Οι λεβέντες του φιλέ θα πατήσουν παρκέ για τη τελευταία φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, όχι για επίσημο παιχνίδι αλλά φιλικό, που μετά το τέλος του θα πραγματοποιηθεί η απονομή του τροπαίου. Πέρασαν τρεις βδομάδας από την κατάκτηση της κορυφής στο άθλημα φέτος, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή για να πρασινίσει ο τίτλος!

Τι περιλαμβάνει λοιπόν η αποψινή βραδιά… Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, που θα είναι φιλανθρωπική και έχει σκοπό την στήριξη του ιδρύματος “Ελπίδα”, θα αρχίσει στις 18:45 με τη διεξαγωγή αγώνα διάρκειας ενός σετ μεταξύ των ομάδων εφήβων και κορασίδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Έπειτα στο γήπεδο θα περάσουν οι αθλητές για προθέρμανση ενόψει της αναμέτρησης ανάμεσα σε ΟΜΟΝΟΙΑ και Εθνική Κύπρου, που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 20:00.

Θα ακολουθήσει η απονομή του Πρωταθλήματος στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού προηγουμένως πραγματοποιηθεί μια κλήρωση και ένας πλειστηριασμός με αντικείμενα της πετοσφαιρικής αλλά και ποδοσφαιρικής ομάδας. Με τον καλύτερο τρόπο θα ολοκληρωθεί η βραδιά λοιπόν, με τους “πράσινους” να σηκώνουν ψηλά το τρίτο συνεχόμενο Πρωτάθλημα. Εάν αυτό γίνει με την παρουσία γεμάτης κερκίδας τότε θα ήταν ότι καλύτερο για τους αθλητές του “τριφυλλιού”, που τα έδωσαν όλα μέσα στη χρονιά για να φτάσουν στο στόχο τους!

Εισιτήρια θα υπάρχουν στις εισόδους του σταδίου “Ελευθερία” και θα πωλούνται στην τιμή των πέντε ευρώ. Όλα τα έσοδα θα προσφερθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα “Ελπίδα”, το οποίο στηρίζει παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και λευχαιμία. Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδας του συλλόγου ο επικεφαλής του Τμήματος Πετόσφαιρας, Φώτος Ιωάννου, είπε: «στο πλαίσιο της έντονης κοινωνικής δραστηριότητας και προσφοράς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε αυτή τη φιλανθρωπική εκδήλωση, για να στηρίξουμε το ίδρυμα ‘Ελπίδα’. Στόχος μας είναι, παρόμοιες εκδηλώσεις αλληλεγγύης, να πραγματοποιήσουμε και στο μέλλον. Η αρχή γίνεται με το ίδρυμα ‘Ελπίδα’. Καλούμε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όπως στηρίξει την εκδήλωση, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο πολύτιμη βοήθεια στο ίδρυμα ‘Ελπίδα’, αλλά και για να χειροκροτήσει τους πρωταθλητές μας».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:
1. Ομάδα εφήβων ΟΜΟΝΟΙΑΣ VS Ομάδα κορασίδων ΟΜΟΝΟΙΑΣ
2. Φιλανθρωπικός αγώνας: ΟΜΟΝΟΙΑ – Εθνική Κύπρου
3. Κλήρωση φανέλας ποδοσφαίρου
4. Πλειστηριασμός μπάλας πετόσφαιρας και μπάλας ποδοσφαίρου
5. Απονομή τροπαίου πρωταθλήματος