Home TOP NEWS Αναβλήθηκε και ορίστηκε νέα ημερομηνία

Αναβλήθηκε και ορίστηκε νέα ημερομηνία

 


Παιχνίδι Πρωταθλήματος θα έδινε υπό κανονικές συνθήκες σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως οι Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις δεν της το επιτρέπουν. Η πετοσφαιρική ομάδα του “τριφυλλιού” αγωνίστηκε πριν δύο ημέρες, ενώ την προσεχές Κυριακή έχει πάλι αγώνα, αυτή τη φορά στο Μαυροβούνιο για τον επαναληπτικό του CEV Champions League. Έτσι, η αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕ Καραβά στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής αναβλήθηκε και ορίστηκε για τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμη: «Αισθανόμαστε πολύ περήφανοι για αυτά τα παιδιά»

Με αυτά τα δεδομένα, επόμενο παιχνίδι για τις εγχώριες διοργανώσεις είναι με αντίπαλο την Ανόρθωση την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου. Οι “πράσινοι” θα αγωνιστούν εκτός έδρας, ενώ μια βδομάδα αργότερα θα έχουν νέο ντέρμπι, στη Λευκωσία αυτή τη φορά, κόντρα στον Παφιακό. Ξανά για την Ευρώπη η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίξει το Νοέμβριο, αλλά πότε και με ποιον αντίπαλο θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του δεύτερου παιχνιδιού με την OK Jedinstvo Bemax.

Οι αντίπαλοι και οι ημερομηνίες σε περίπτωση πρόκρισης, αλλά και αποκλεισμού, έχουν βγει ήδη. Εάν η ομάδα μας πάρει το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ πετόσφαιρας, τότε θα τεθεί αντιμέτωπη με την Jastrzebski Wegiel στις 8 Νοεμβρίου στο “Ελευθερία” και τέσσερις μέρες αργότερα στην Πολωνία. Εάν οι Μαυροβούνιοι κάνουν την τεράστια ανατροπή και η ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίσει τον αποκλεισμό, τότε το “τριφύλλι” θα συνεχίσει στο CEC Cup και τον 1ο γύρο της διοργάνωσης. Πρώτος αντίπαλος εκεί θα είναι η MOK Rijeka (21-23/11), με το πρώτο ματς να διεξάγεται εκτός έδρας και ο επαναληπτικός στην Κύπρο (28-30/11).