Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ανακοίνωση Fan Club 9 Λακατάμιας

Ανακοίνωση Fan Club 9 Λακατάμιας

img360


Ομοιδεάτες – Ομοιδεάτισσες, φίλοι και φίλες. Σ’ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε και εν μέσω της οικονομικής κρίσης, με λύπη μας γινόμαστε μάρτυρες καθημερινώς των δυσκολιών που υπάρχουν στα πλείστα νοικοκυριά συνανθρώπων μας.

Η ανεργεία κτύπησε την πόρτα πολλών οικογενειών με αποτέλεσμα αρκετές εξ’αυτών να μην μπορουν να ανταποκριθουν στα βασικα χρεωδη για επιβιωση.

Αρκετές οικογένειες συνανθρώπων μας προβληματίζονται πως θα καταφέρουν να σιτήσουν τα παιδιά τους την ίδια στιγμή όπου άλλες επιδίδονται σε καταναλωτικά όργια συνεχίζοντας τον ‘ιδανικό’ τρόπο ζωής που μας προβάλλουν καθημερινά τα ΜΜΕ και οι διάφορες αλυσίδες επιχειρήσεων που σκοπό έχουν μόνο το κέρδος.

Για άλλη μια φορά ο ταλαιπωρημένος ΛΑΟΣ μας πρέπει να σηκώσει ανάστημα ενάντια σ’αυτά που πρεσβεύει  το κεφάλαιο και τα αφεντικά.

Το  FAN CLUB 9 LAKATAMIAS αποφάσισε ομόφωνα όπως μαζέψει τρόφιμα μακράς διαρκείας όπως μακαρόνια ,κονσέρβες κτλ αλλά και διάφορα παιχνιδάκια για να δοθούν στους άπορους μαθητές των δημοτικών σχολείων του Δήμου Λακατάμιας,ούτως ώστε να δοθεί η ευκαιρία και στους δυσπραγούντες συνανθρώπους μας να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και να υποδεχθούν το νέο έτος με χαρά και αισοδοξία για ένα καλύτερο αύριο.

Όσοι φίλοι προτίθεστε να συνεισφέρεται και να βοηθήσετε στο εγχείρημα αυτό,μπορείται να επισκέπτεστε το/ FAN CLUB 9 LAKATAMIAS από τις 15:00-20:00 καθημερινά μέχρι την Τρίτη 18/12/12.

Την Τετάρτη το πρωί μέλη του FAN CLUB 9 LAKATAMIAS θα επισκεφτούν τα Δημοτικά Σχολεία E’ Δημοτικό Αγίου Χρυσοστόμου και Β’ Δημοτικό Αγίου Μάμαντος.

Στηρίξτε την προσπάθεια μας για να δώσουμε χαμόγελο σε κάποια παιδάκια που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Δ.Σ  FAN CLUB 9 LAKATAMIΑ