Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Θέσεις βάθρου για την ποδηλατική μας ομάδα σε αγώνα στα πλαίσια του...

Θέσεις βάθρου για την ποδηλατική μας ομάδα σε αγώνα στα πλαίσια του κυπέλλου Κύπρου

akamas


Με εκκίνηση την Ακρούντα και τερματισμό την Διερώνα, διοργανώθηκε ο αγώνας ατομικής χρονομέτρησης στα πλαίσια του Κυπέλλου Κύπρου, την Κυριακή 19 Μαΐου.

Ο συγκεκριμένος αγώνας, που διαρκεί περίπου 30 λεπτά, θεωρείται από τους δυσκολότερους, αφού ο αθλητής βρίσκεται σε υψηλή ένταση, χωρίς να έχει καθόλου σημεία ξεκούρασης, με ανηφορική διαδρομή και κλίσεις που αγγίζουν 16%.

Ο elite αθλητής της ομάδας μας, Μάριος Αθανασιάδης, μέσα στα πλαίσια της προετοιμασίας του για τους αγώνες ΑΜΚΕ (Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης), τερμάτισε στην 2η θέση με χρόνο 26:30. «Η υψηλή θερμοκρασία πρόσθεσε στον βαθμό δυσκολίας και έκανε την κάθε προσπάθεια δυσκολότερη», ανάφερε η Αντρια Χριστόφορου που τερμάτισε στην πρώτη θέση, προσθέτοντας: «Είμαι πολύ καλά προετοιμασμένη για το Λουξεμβούργο και την συμμέτοχη μου στους ΑΜΚΕ».

Με θέσεις βάθρου ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι υπόλοιποι αθλητές της ομάδας μας. Η ‘Ελενα Πέτροβα, κατηγορίας γυναικών, πήρε τη δεύτερη θέση και χρόνο 29:32, δεύτερη θέση επίσης πήρε και ο έφηβος, Πετρίδης Αντρέας και χρόνο 30:19, ενώ ο έφηβος Δημητριάδης Αντρέας τερμάτισε στην τρίτη θέση με χρόνο 32:26. Δεύτερη θέση πήρε ο Μάστερ 2 Κώστας Ψυχής στα 6χλμ και χρόνο 26:19. Οι αθλητές Δαμαλά Κούλης και Πουλάκος Ανδρέας δεν αγωνίστηκαν.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας: Caterways ltd, Rudas Laboratories, Polys bikes, Kanapes Transport, Kezos Scaffolds, PQC Consulanting, Platinum Café Κακοπετρια και Thermoking.

omonoia.com.cy