Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Πάνε Νορβηγία Τάκης, Φιλιώτης και… Χριστόφορος

Πάνε Νορβηγία Τάκης, Φιλιώτης και… Χριστόφορος


Σε ρυθμούς Elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 της UEFA η Εθνική Νέων.

Οι νεαροί διεθνείς μας θα ζήσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την εμπειρία της συμμετοχής στον Elite round και κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Νορβηγία θα δώσουν τρεις αγώνες.

Η αποστολή αναχωρεί για τον προορισμό της σήμερα νωρίς το απόγευμα και θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της την ερχόμενη Τετάρτη με πρώτο αντίπαλο τη Γερμανία. Στην αποστολή βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο αμυντικός Χριστάκης Κωνσταντίνου και ο πολυθεσίτης Αντρέας Παναγιώτου Φιλιώτης. Στην προπονητική ομάδα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων Χριστόφορος Λοΐζου, στα τελευταία του παιχνίδια με την Εθνική ομάδα.

Η Κύπρος όπως είναι γνωστό συμμετέχει στον πέμπτο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με τη Νορβηγία, τη Γερμανία και την Ολλανδία. Η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση θα εξασφαλίσει εισιτήριο συμμετοχής για την τελική φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στη Λιθουανία,

Το πρόγραμμα του ομίλου
5 Ιουνίου: Γερμανία-Κύπρος, Νορβηγία-Ολλανδία
7 Ιουνίου: Κύπρος-Ολλανδία, Γερμανία-Νορβηγία
10 Ιουνίου: Νορβηγία-Κύπρος, Ολλανδία-Γερμανία

Η αποστολή θα εγκατασταθεί σε ξενοδοχείο που βρίσκεται λίγο έξω από το Όσλο μαζί με τις αποστολές των άλλων ομάδων του ομίλου μας. Η πρώτη προπόνηση στη Νορβηγία θα γίνει την Τρίτη.

πληροφορίες: cfa