Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Οι μάχες των πρασίνων αυτό το Σαββατοκύριακό

Οι μάχες των πρασίνων αυτό το Σαββατοκύριακό

1269264_603928332996697_1387044630_o


Φτάσαμε αισίως στην 8η αγωνιστική των Πρωταθλημάτων της ΚΟΠ στις μικρότερες ηλικίες. Αυτό το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Νοεμβρίου οι ομάδες των ακαδημιών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ρίχνονται και πάλι στη μάχη. Το Σάββατο έχουν αγώνα οι δύο ομάδες Παίδων κάτω των 13 ετών και η Παίδων κάτω των 17, ενώ την Κυριακή θα γίνουν  οι αναμετρήσεις της ομάδας Παίδων κάτω των 15 και της ομάδας Νέων.

Χωρίς νίκη πέρασε η προηγούμενη αγωνιστική για τις δύο ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο προαιρετικό πρωτάθλημα U13, αφού στα ντέρμπι με το Αποέλ η ΟΜΟΝΟΙΑ 1 εξήλθε ισόπαλη 1-1, ενώ η ΟΜΟΝΟΙΑ 2 έχασε με 5-0. Για την 8η αγωνιστική τώρα, που θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ 2 αντιμετωπίζει το Χαλκάνωρα Ιδαλίου εντός έδρας και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη και τη διατήρηση της στην κορυφή. Την ίδια ημέρα, στο γήπεδο Ασπίς Γερίου η ΟΜΟΝΟΙΑ 1 που βρίσκεται στη 2η θέση του Β΄ Όμιλο τίθεται αντιμέτωπη με τη ΜΕΑΠ.

Την άμεση επιστροφή της στις νίκες θέλει η ομάδα Παίδων U15 στο Κυριακάτικο παιχνίδι με το ΘΟΪ Λακατάμιας. Μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας οι πράσινοι αφήνουν πίσω αυτό το παιχνίδι και βλέπουν αυτό που έχουν μπροστά τους θέλοντας να κερδίσουν και να μείνουν στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Η ομάδα του Κυριάκου Χαϊλη με 14 βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση έχοντας για συγκάτοικους ακόμη 2 ομάδες. Ο αγώνας των Παίδων θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Ορφέα την Κυριακή στις 9:00.

Να δώσει συνέχεια στο σερί νικών των τελευταίων 3 αγωνιστικών θα επιχειρήσει η ομάδα Παίδων U17 με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα αυτό το Σάββατο στις 11:00. Αγωνιστική με αγωνιστική οι παίκτες του Χάρη Καλλικά βελτιώνονται δείχνοντας πιο ομάδα και ακολουθούν πιστά της οδηγίες του κύπριου τεχνικού. Η ομάδα μας σε εφτά μέχρι τώρα εμφανίσεις μετρά δύο ήττες και πέντε νίκες, οι τρεις εξ αυτών στα τελευταία τρία παιχνίδια και  έχει στόχο να μεγαλώσει το σερί. Το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του Μακαρείου Σταδίου, έδρα των πρασίνων, εκεί που μετρούν τρία στα τρία.

Ντέρμπι και μάλιστα με αντίπαλο το Αποέλ έχει να δώσει αυτή την Κυριακή η ομάδα Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ομάδα του Φάτσιο Μπούις κατεβαίνει στο παιχνίδι με ζητούμενο τη νίκη που θα βοηθήσει στην ψυχολογία αλλά όπως είναι φυσικό και στην βαθμολογία στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας να πλησιάσει στην κορυφή. Οι πράσινοι γνωρίζουν πολύ καλά τι πάει να πει ένα παιχνίδι με αντίπαλο το Αποέλ και πρέπει να έχουν επιπλέον κίνητρα να κερδίσουν τον αιώνιο αντίπαλο. Το βοηθητικό γήπεδο του ΓΣΠ θα φιλοξενήσει το παιχνίδι, με ώρα έναρξης 13:30 και πέριξ του γηπέδου, αφού δεν διαθέτει κερκίδες, αναμένετε να βρεθούν εκατοντάδες φίλοι της ομάδας μας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Αναλυτικά οι αγώνες των ομάδων μας:

Σάββατο

09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ 1 – ΜΕΑΠ (U13)

09:00 Χαλκάνορας – ΟΜΟΝΟΙΑ 2 (U13)

11:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Νέα Σαλαμίνα (U17)

Κυριακή

09:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΘΟΪ  (U15)

13:30 Αποέλ – ΟΜΟΝΟΙΑ (U21)