Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ενίσχυση για το ποδηλατικό τμήμα

Ενίσχυση για το ποδηλατικό τμήμα

i6tbz125


Σε δύο σημαντικές προσθήκες έχει προχωρήσει η ποδηλατική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς έχει εντάξει στο δυναμικό της τον Μάικ Κουμίς και τον Αντρέα Χριστοφή.

Μετά από δυο χρόνια απουσίας ο ποδηλάτης, Μάικ Κουμίς (κατηγορία – Μάστερ 2), επέστρεψε στην ποδηλατική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πρόκειται για μία σημαντική προσθήκη, με έναν αθλητή που το 2011 φορώντας τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κέρδισε τα πρωταθλήματα Αντοχής Δρόμου και Ατομικής Χρονομέτρησης Δρόμου.

Ο Μάικ Κουμίς, που κατοικεί μόνιμα στο Μπέρμινχαμ της Αγγλίας, θα ταξιδεύει στην Κύπρο για να συμμετέχει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις αγωνίζεται στο καλεντάρι 2014, ενώ θα αντικαταστήσει στο Μάστερ 2 τον Κούλη Δαμαλά, που δεν θα αγωνιστεί στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα 2014.

Όσο για τον Αντρέα Χριστοφη, έχει προστεθεί στην κατηγορία ανδρών, ανεβάζοντας τον αριθμό που θα αγωνίζονται σε αυτήν στους πέντε. Η απόκτησή του ανέβασε την δυναμική της ομάδας, που στο σύνολο της τώρα διαθέτει αθλητές υψηλών προδιαγραφών, ορισμένοι εκ των οποίων έχουν μεγάλη εμπειρία σε αγώνες ποδηλασίας του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού, όπως τους Μάριο Αθανασιάδη, Άντρια Χριστοφόρου, Αντρέα Νικολάου, Χρίστο Πέτρου και Μάικ Κουμί.

Ο πρώτος αγώνας της ποδηλατικής μας ομάδας θα διεξαχθεί την Κυριακή, 26 Ιανουάριου, στη Λακατάμια, στο φράκτη Μαγκλή. Η εκκίνηση θα δοθεί η ώρα 11:00. Το τμήμα ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας.