Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Για μια ακόμη πράσινη ποδηλατική χρονιά

Για μια ακόμη πράσινη ποδηλατική χρονιά

cycling


Με μια 1η θέση και συνολικά τρεις πράσινους στο βάθρο άρχισε τη χρονιά η ποδηλατική ΟΜΟΝΟΙΑ με στόχο όπως κάθε χρόνο να πρωταγωνιστήσει και να πάρει αρκετές πρωτιές και μετάλλια ανεβάζοντας το τριφύλλι στο βάθρο!

Ενημέρωση για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς από τη σελίδα OMONOIA CYCLING

Με τον Αγώνα Κυπέλλου στο Λυθροδόντα άρχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα Ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015. Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους αθλητές μας Ανδρέα Πετρίδη, Ανδρέα Χριστοφή, Χρίστο Λοΐζου, Χρίστο Πέτρου, Κώστα Ψυχή, Πέτρο Πρέκα, Γιάννο Παπαγεωργίου και Φώτη Μιχαήλ.

Στο βάθρο ανέβηκαν ο Χρίστος Πέτρου στην 1η θέση κατηγορία Μάστερ 1, στην 3η θέση ο Ανδρέας Πετρίδης κατηγορία Ανδρών και στην 3η θέση ο Κώστας Ψυχής κατηγορία Μάστερ 2, αποδεικνύοντας ότι, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, η Ποδηλασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Από καθαρή ατυχία ο αθλητής μας Χρίστος Λοΐζου έχασε την 1η θέση μετά από σύγκρουση που είχε με άλλο αθλητή στον τερματισμό. Στη φωτογραφία ο αθλητής μας Χρίστος Πέτρου που πήρε την 1η θέση στην κατηγορία Μάστερ 1. Συγχαρητήρια σε όλους!

cycteam