Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Σαββατοκύριακο γεματο δράση για την ποδηλατική ΟΜΟΝΟΙΑ

Σαββατοκύριακο γεματο δράση για την ποδηλατική ΟΜΟΝΟΙΑ

podilasia-lythrodontas (6)


Γεμάτο δράση περιελάμβανε το Σαββατοκύριακο για την Ποδηλατική ΟΜΟΝΟΙΑ. Το Σάββατο η ακαδημίας μας συμμετείχε στον αγώνα που έγινε στον Κόρνο, ενώ την Κυριακή το τμήμα ποδηλασίας του “τριφυλλιού” είχε υποχρεώσεις στο Λυθροδόντα.

Πιο κάτω περισσότερες πληροφορίες για τις συμμετοχές της ποδηλατικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτή την εβδομάδα, όπως και φωτογραφίες από τους αγώνες:

Το Σάββατο η ακαδημία μας συμμετείχε στον Αγώνα Κυπέλλου Ακαδημιών Ποδηλασίας στον Κόρνο όπου δυο νεαροί αθλητές μας ανέβηκαν στο βάθρο. Η Ελένη Κουκουμά κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία Α2 και η Κωνσταντίνος Χριστοφή τερμάτισε στη 2η Θέση στην κατηγορία Α3. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλη την ομάδα για την άψογη παρουσία και σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια.

Την Κυριακή η ομάδα μας αγωνίστηκε στον 3ος Αγώνα Κυπέλλου Ποδηλασίας Δρόμου «LYTHRODONTAS ROAD RACE 2016» αρκετή επιτυχία και αρκετούς αθλητές μας να ανεβαίνουν βάθρο:
Κατηγορία Αντρών Αντρέας Χριστοφή 3η Θέση
Κατηγορία Μάστερ 2 Μιχάλης Θεοχάρους 2η Θέση
Κατηγορία Παμπαίδες 2η θέση Κωνσταντίνος Παυλίδης
Κατηγορία Κορασίδων 1η Δήμητρα Κουκουμά
Κατηγορία Cycling for all U18 2η θέση Ελένη Κουκουμά

Άτυχος ο αθλητής μας Αντρέας Πετρίδης σε ένα αγώνα που ήταν στους τρεις πρώτους και ξεχώριζαν από τους υπόλοιπους στον τελευταίο γύρο ενώ είχε δυνάμεις να κερδίσει ακόμα και την πρώτη θέση συγκρούστηκαν με σκύλο με αποτέλεσμα να αποχωρήσει τραυματισμένος στην ωμοπλάτη. Ευχή όλων μας ο Αντρέας να επιστρέψει σύντομα στην αγωνιστική δράση δυνατός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μας είναι πλέον η πιο οργανωμένη ομάδα ποδηλασίας και αυτό χάρις στην εξαιρετική δουλειά από το τεχνικό επιτελείο ,την άριστη τεχνική υποστήριξη και την εθελοντική δουλειά από τους γονείς των αθλητών και άλλων φίλων της ομάδας μας

Για εγγραφές στην ακαδημία επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 97609701 / 99671512

ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΝΤΟΥ