Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Αγώνας αντοχής με πρωτιές και βάθρο

Αγώνας αντοχής με πρωτιές και βάθρο

cycling


Με αρκετούς πράσινους στο βάθρο ολοκληρώθηκε η δράση της Ποδηλατικής μας ομάδας αυτή την εβδομάδα. Το δελτίο Τύπου από το τμήμα ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

«Διεξήχθη το Σάββατο αγώνας αντοχής για το Παγκύπριο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου με την ομάδα μας να έχει για μια ακόμη φορά δυνατή παρουσία.

Στις Κορασίδες η Δήμητρα Κουκουμά είναι η νέα πρωταθλήτρια Κύπρου για το 2016. Στους Άντρες Ο Αντρέας Χριστοφή είναι Τριταθλητής Κύπρου. Στην κατηγορία Master 2 ο Sugrun Gunsoy είναι Δευτεραθλητής Κύπρου. Στους πανπαίδες ο Κωνσταντίνος Παυλίδης και ο Χριστόδουλος Νικηφόρου τριταθλητές. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα μας στους άντρες αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα με δυο σοβαρές απουσίες του Χρίστου Λοΐζου και του Αντρέα Πετρίδη που είναι τραυματίες.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε να παρουσιάσουμε μια δυνατή ομάδα που θα διαπρέψει στα επόμενα χρόνια στον χώρο της ποδηλασίας. Μπράβο σε όλα τα παιδιά για την εξαιρετική δουλειά που γίνετε, σε όλους όσους εθελοντικά βοηθούν την ομάδα αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο για την ομάδα στερώντας τον από τις οικογένειες τους, στους προπονητές και στο πιο σημαντικό ίσως κομμάτι σε τέτοιους αγώνες την τεχνική υποστήριξη.

Για εγγραφές στην ακαδημία επικοινωνήστε στα τηλεφωνά 97609701 & 99671512.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΝΤΟΥ».