
Το σωματείο μας παρευρέθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμή της Άντριας Χριστοφόρου, πρωταθλήτρια ποδηλασίας, που θα συμμετέχει στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Ευχές για καλή επιτυχία έστειλε το τμήμα ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Κύπρια αθλήτρια.
Η ανάρτηση από το τμήμα ποδηλασίας του τριφυλλιού:









![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)


![Μεξικανός επιθετικός ξεσπά σε κλάματα αφού σκοράρει ένα γκολ [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/Jimenez-100x75.webp)





