Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Φιλικό επιπέδου για την ΟΜΟΝΟΙΑ

Φιλικό επιπέδου για την ΟΜΟΝΟΙΑ

 


Το «2016 Cyprus International Volleyball Tournament» κάνει το ντεμπούτο του και το Στάδιο Ελευθερία ανοίγει τις πόρτες του σε δυο μεγάλες ομάδες. ΟΜΟΝΟΙΑ και ο Ολυμπιακός Πειραιώς, τα λένε φιλικά στις 20:00 στο γήπεδο της πρωτεύουσας, την ίδια ώρα που Ανόρθωση και Βοϊβόντινα παίζουν στο Θεμιστόκλειο. Φυσικά τα φώτα της δημοσιότητας τραβάει το δικό μας παιχνίδι, αφού κοντράρονται η νταμπλούχος Κύπρου με την πιο επιτυχημένη ομάδα της Ελλάδας, που θέλει φέτος να επιστρέψει στα πρωταθλήματα.

Φιλικό επιπέδου όπως καταλαβαίνεται και πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ να μετρήσει δυνάμεις κόντρα σε μια υπερδύναμη του ευρωπαϊκού βόλλεϊ. Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχασε τα δυο τελευταία πρωταθλήματα από τον ΠΑΟΚ, αλλά φέτος φιλοδοξεί να επανακτήσει τα σκήπτρα του και έχει ρόστερ που θα ζήλευαν πολλοί. Προς αυτή την κατεύθυνση απέκτησε φέτος τον γνωστό και μη εξαιρετέο Αγκάμεζ, ενώ διαθέτει διεθνείς Έλληνες, διεθνή Σέρβο, διεθνή Κουβανό και διεθνή Καναδό πετοσφαιριστή.

Από την πλευρά της η ΟΜΟΝΟΙΑ γνωρίζει ποιον έχει να αντιμετωπίσει, κατέρχεται όμως χωρίς τον παραμικρό φόβο. Έχει κάνει τις δικές της κινήσεις ενίσχυσης η ομάδα μας, είναι ακόμα νωρίς στην προετοιμασία της, ενώ έτσι κι αλλιώς δεν είναι παρά ένα φιλικό, που θα δει πρώτα από όλα σαν εμπειρία στο διεθνές βόλλεϊ.