Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Θετική παρουσία και εμπειρίες στο Sunshine Cup Amathous

Θετική παρουσία και εμπειρίες στο Sunshine Cup Amathous


Πολύ καλή η παρουσία των αθλητών μας στον σημερινό διεθνή αγώνα Sunshine Cup Amathous. Οι νεαροί μας είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα επίπεδο πιο ανταγωνιστικό αφού στις κατηγορίες τους αγωνίζονταν και αθλητές από το εξωτερικό κερδίζοντας πολλές εμπειρίες με πολύ δύσκολες συνθήκες λόγω της συνεχόμενης βροχής με τους αθλητές να είναι αντιμέτωποι με βροχή και λάσπη.

Για την ομάδα μας ανέβηκαν στο βάθρο ο Γρηγόρης Μιχαήλ στην 3η θέση στους Παίδες ,δείχνοντας σε όλους αλλά και στον εαυτό του ότι μπορεί να είναι στο βάθρο κάθε εβδομάδα.

Στην ίδια κατηγορία 4η θέση για τον Αντρέα Κασάπη που παρά το ότι είναι για πρώτη χρονιά στην κατηγορία Παίδων δείχνει ότι μπορεί να κερδίσει αρκετά βάθρα.

Στους Μάστερ 2 είχαμε βάθρο στην 2η θέση για τον Αντρέα Εξαδάκτυλο που σιγά σιγά ανεβάζει το επίπεδο ετοιμότητας του .
Πολύ καλή παρουσία και για τους υπόλοιπους αθλητές μας που αγώνα με αγώνα βελτιώνονται.

Συνέχεια για την ομάδα μας την επόμενη Κυριακή με τον αγώνα δρόμου στην Ποταμιά , αγώνισμα στο οποίο η ομάδα μας παραδοσιακά διακρίνετε και αγωνίζεται με όλους τους αθλητές της.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
Οι εγγραφές στην ακαδημία ποδηλασίας συνεχίζονται κανονικά !!!
Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να γυμνάζονται σωστά και ασφαλισμένα κάτω από την καθοδήγηση εγκεκριμένων προπονητών στην ακαδημία των Πρωταθλητών!!!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ : 99671512

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ