Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Κέρδισε «αιώνιο», Iωνικό και μπήκε σε τροχιά πρόκρισης

Κέρδισε «αιώνιο», Iωνικό και μπήκε σε τροχιά πρόκρισης


Δύο νίκες για τον θεσμό του κυπέλλου πέτυχε χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ eSports κερδίζοντας με 0-2 τον ΑΠΟΕΛ και με 0-5 τον Ιωνικό, για την 3η και 4η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου.

Στο «αιώνιο» ντέρμπι, η ομάδα μας μπήκε δυνατά από νωρίς και άνοιξε το σκορ στο 8’ με διαγώνιο σουτ του Βλάχου. Στο 32΄ο Χρυσάνθου ανατράπηκε στην περιοχή και ένα λεπτό αργότερα ο Βλάχος από τα έντεκα βήματα έκανε το 0-2. Αυτή ήταν η δεύτερη φετινή νίκη σε βάρος του ΑΠΟΕΛ, σε δύο αγώνες.

Η ενδεκάδα των «πρασίνων»:

Τα στατιστικά δείχνουν την καθολική επικράτηση της ομάδας μας:

Τα στιγμιότυπα: https://m.twitch.tv/videos/570667011

Στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, από πάσα του Χρυσάνθου στον Βλάχο και ωραίο σουτ με εξωτερικό φάλτσο του δεύτερου, έγινε το 0-1 στο 3’. Στο 16’ o Μιχαηλίδης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα όμως προτίμησε να δώσει έτοιμο γκολ στον Χρυσάνθου που σκόραρε σε κενή εστία. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Λοΐζου με σουτ από το ύψος της περιοχής να γράψει το 0-3. Στο 26’ μετά από ωραίο συνδυασμό Λοΐζου-Βλάχου, ο Βλάχος πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ για το 0-4. Στο 63’ ο Χρυσάνθου έκανε το σουτ το οποίο ανακόπηκε με τη μπάλα να φτάνει στον Λοΐζου που σούταρε αμέσως σημειώνοντας το τελικό 0-5.

Ο τρόπος που παρατάχθηκε η ομάδα μας:

Τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα:

Από επίσημη ιστοσελίδα ΟΜΟΝΟΙΑΣ