Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ESPORTS | Ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην 3η θέση

ΟΜΟΝΟΙΑ ESPORTS | Ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην 3η θέση


Ολοκληρώθηκε ψες το πρωτάθλημα της VGL με την ΟΜΟΝΟΙΑ eSports να τερματίζει στη 3η θέση με 61 βαθμούς, έχοντας απολογισμό 20 νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Για την 25η αγωνιστική oι «πράσινοι» αντιμετώπισαν στο ντέρμπι κορυφής την FIFA HELLAS. Αν και η ομάδα μας προηγήθηκε με τον Βλάχο στο 12’ και είχε δοκάρι με τον ίδιο παίκτη στο 33’, δέχθηκε γκολ στο 39’ και στο 90’ με αποτέλεσμα να ηττηθεί από την FIFA HELLAS η οποία στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Ακολούθως στον αγώνα με την ΑΕΚ Αθηνών για την τελευταία αγωνιστική  ο Βλάχος άνοιξε το σκορ στο 19’. Η Αθηναϊκή ομάδα με δύο γκολ στο 31’ και 45+2’ γύρισε το ματς αλλά ο τελευταίος λόγος άνηκε στον Χρυσάνθου που με τρομερό σουτ στην κίνηση έγραψε το τελικό 2-2.

Η σεζόν για το «τριφύλλι» θεωρείται επιτυχημένη καθώς από την 8η θέση που τερμάτισε πέρσι, φέτος έφτασε στην 3η θέση διεκδικώντας μέχρι τέλους τον τίτλο με αξιώσεις. Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ eSports στρέφει την προσοχή της στον θεσμό του κυπέλλου που αποτελεί στόχο διάκρισης για την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Aξίζουν συγχαρητήρια σε όλους στην ομάδα eSports για την πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα, τη συνεχή πρόοδο, τον επαγγελματισμό και αφοσίωση. Eίμαστε βέβαιοι πως η ομάδα θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και θα υλοποιεί τους στόχους της.

Βρείτε και δείτε τις δύο αναμετρήσεις στο πιο κάτω βίντεο: