Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την πρόκριση στο Champions League και την...

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την πρόκριση στο Champions League και την συνέχεια


Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα για την πορεία της ομάδας, την πρόκριση στο Champions League και την συνέχεια της σεζόν, πραγματοποίησε ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ eSports, Αλέξανδρος Σπόντας.

Τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και πορεία μέχρι τα προημιτελικά του κυπέλλου. Σε σχέση με πέρσι η βελτίωση της ομάδας είναι εμφανής. Πως κρίνεις την φετινή χρονιά ως προπονητής της ομάδας;

«Είμαστε ικανοποιημένοι για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλαμε φέτος. Κερδίσαμε πολλές εμπειρίες αυτή τη σεζόν καθώς αγωνιστήκαμε σε πολλά παιχνίδια που ήταν σαν «τελικοί» για εμάς. Με αυτές τις εμπειρίες θα μάθουμε να διαχειριζόμαστε καλύτερα κάποια παιχνίδια στο μέλλον. Στόχος για τη συνέχεια είναι ακόμα καλύτερη πορεία στην επόμενη σεζόν».

Η ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα παίξει για πρώτη φορά στο Champions League. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό;

«Οι ομάδες του VPL Champions League βρίσκονται σαφέστατα σε πιο ψηλό επίπεδο. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο.

Θα γίνουν νέες προσθήκες;

«Το ρόστερ είναι ήδη σε πολύ ψηλό επίπεδο, θα υπάρξουν όμως κάποιες δυνατές μεταγραφές και προσθήκη μερικών ταλαντούχων παικτών».

Συνεχίζουμε στο VPL EURO PROLEAGUE. Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;

«Είναι η μόνη διοργάνωση στη δεύτερή μας σεζόν που ακόμα την διεκδικούμε. Διψάμε για τον τίτλο! Η κατάκτηση του VPL EURO PROLEAGUE θα ήταν μια τεράστια επιβράβευση για την προσπάθεια που κάναμε στη φετινή σεζόν».