Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ένα βαθμό μακριά από τη στέψη της ως πρωταθλήτρια

Ένα βαθμό μακριά από τη στέψη της ως πρωταθλήτρια


Ένα βαθμό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ eSports για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία του τμήματος. Χθες βράδυ (23/06) το «τριφύλλι» είχε απολογισμό μία νίκη και μία ισοπαλία. Έτσι, σε συνδυασμό με τις απώλειες που είχε ο δεύτερος ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τον τίτλο!

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη FIFA Hellas, την οποία κέρδισε με 3-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Χρυσάνθου στο 10ο λεπτό, Βλάχος στο 89ο λεπτό και Μαστρόκουκος στις καθυστερήσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως στο 70ο λεπτό ο Γαβριηλίδης απέκρουσε πέναλτι και ενώ το σκορ βρισκόταν στο 1-0.

Στο δεύτερο παιχνίδι η ομάδα μας έμεινε στην ισοπαλία 1-1 απέναντι στον Άρη Θεσσαλονίκης. Προηγήθηκε με χτύπημα πέναλτι του Βλάχου στο 53ο λεπτό και δέχθηκε την ισοφάριση, σε μία άτυχη στιγμή, στην τελευταία φάση του αγώνα.

Απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ θα δώσει τα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος απέναντι στον Pandramaiko E.F.C (22:30) και στην Καλλιθέα E.F.C. (23:00).