Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Ο προπονητής της ομάδας ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος

Ο προπονητής της ομάδας ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος


Στην πιο σημαντική εβδομάδα από την ημέρα δημιουργίας του τμήματος ετοιμάζεται να μπει η ΟΜΟΝΟΙΑ eSports. Η ομάδα μας έξι αγωνιστικές πριν το τέλος βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στον τίτλο του πρωταθλητή, καθώς έχει μια διαφορά ασφαλείας πέντε βαθμών από τη δεύτερη θέση.

Ο προπονητής της ομάδας, Αλέξανδρος Σπόντας, τοποθετήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα ενόψει των τελευταίων αγώνων: «Σίγουρα θα είναι η πιο σημαντική εβδομάδα που είχαμε ως τώρα. Πάμε για το 6 στα 6 για να στεφθούμε σίγουρα πρωταθλητές. Δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο προσέγγισης των αγώνων από αυτό που κάναμε μέχρι τώρα. Τα παιχνίδια είναι Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη οπόταν δεν υπάρχει χρόνος για σκέψεις, θα εφαρμόσουμε το παιχνίδι μας και ελπίζουμε για το καλύτερο».

Όσο αφορά τα παιχνίδια κυπέλλου της Πέμπτης, ανέφερε: «Θα έχουμε κάποιες απουσίες. Συγκεκριμένα θα απουσιάζω εγώ, ο δεξής μπακ Ονουφρίου (Hoover) και ίσως ακόμα ένας παίκτης. Δεν θα ξανασυναντήσουμε τόσο κακή ΑΕΚ όσο στον αγώνα πρωταθλήματος, αμυντικά θα είναι βελτιωμένη και θα μας δυσκολέψει. Επίσης είναι και ο αγώνας με την ομάδα 2ης κατηγορίας, την Lallanas. Περιμένω επίσης δύσκολο αγώνα λόγω των απουσιών όμως θεωρώ πως η ομάδα θα αντεπεξέλθει».