Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ακαδημία: Οι τοποθετήσεις του Υπευθύνου και των Προπονητών του Κλιμακίου Λευκωσίας

Ακαδημία: Οι τοποθετήσεις του Υπευθύνου και των Προπονητών του Κλιμακίου Λευκωσίας


Ο Λοΐζος Λούβαρης υπεύθυνος του κλιμακίου της Λευκωσίας, ο εκ των προπονητών του κλιμακίου Μιχάλης Πούρος και ο έτερος προπονητής, Κύπρος Μούζουρος, μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας μας.

Αναλυτικά:

Στις 31 Αυγουστού θα αρχίσουν οι προπονήσεις για το κλιμάκιο της Λευκωσίας στην Ακαδημία μας. Παιδιά γεννηθέντα από το 2009 μέχρι και το 2015 θα μπορούν να συμμετέχουν στις προπονήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται 3-4 φορές την εβδομάδα στα γήπεδα του ΘΟΪ Λακατάμιας.

Ο Υπεύθυνος του Κλιμακίου, Λοΐζος Λούβαρης, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Το πιο σημαντικό είναι τα παιδιά να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο και να παιρνούν καλά. Να μάθουν τις αξίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, να αγαπήσουν το άθλημα και παράλληλα να διδαχτούν τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου. Στόχος μας είναι η σωστή ανάπτυξη των παιδιών, έτσι ώστε να παρουσιαστούν έτοιμα για το μέλλον».

Από την πλευρά του ο εκ των προπονητών του Κλιμακίου, Μιχάλης Πούρος, δήλωσε: «Στόχος μας είναι να μπουν βάσεις για να μάθουν σωστό ποδόσφαιρο. Στο Κλιμάκιο μας θα γίνεται σοβαρή και ποιοτική δουλειά, όπως αρμόζει άλλωστε σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ».

Ο έτερος προπονητής Κύπρος Μούζουρος, τόνισε: «Σε αυτές τις ηλικίες στόχος μας δεν είναι οι τίτλοι, αλλά να μπορέσουμε να δώσουμε στα παιδιά τα εφόδια που χρειάζονται για να αναπτυχθούν σωστά και να βελτιώσουν τις ικανότητες τους. Μόνο το όνομα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι αρκετό για να έρθουν κοντά τα παιδιά και να αγαπήσουν το άθλημα».

Καταλήγοντας και οι τρεις έθεσαν ως παράδειγμα την παρουσία αρκετών ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία μας στην πρώτη ομάδα, οι οποίοι άρχισαν από την περσινή σεζόν να πέρνουν όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Το γεγονός αυτό δείχνει την έμφαση και τις ευκαιρίες που δίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ στους Κύπριους παίκτες και κυρίως στα δικά της παιδιά.