Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Απόλυτα πετυχημένη σεζόν και αισιοδοξία για ανάλογη συνέχεια!

Απόλυτα πετυχημένη σεζόν και αισιοδοξία για ανάλογη συνέχεια!


Το νταμπλ πανηγύρισε πρόσφατα η ΟΜΟΝΟΙΑ eSports κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την πρόοδο που καταγράφει το τμήμα σε αυτά τα περίπου δύο χρόνια λειτουργίας του.

Χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντελεστές, στους παίκτες της ομάδας μας και ιδιαίτερα στο τεχνικό τιμ (Αλέξανδρος Σπόντας, Μιχάλης Μιχαηλίδης, Γιώργος Μιχαήλ) που ανέβασαν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα τον πήχη και κατέστησαν την ΟΜΟΝΟΙΑ πρωταγωνίστρια στον ταχεία αναπτυσσόμενο κόσμο των eSports.

Όλο αυτό τον καιρό εντάξαμε παιδιά στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέσω των eSports, παιδιά τα οποία δέθηκαν με την ομάδα, την έβαλαν στην καθημερινότητά τους και πλέον είναι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Μετά την μέτρια πρώτη σεζόν, στη δεύτερη που ακολούθησε φτάσαμε ένα βήμα από την κατάκτηση των δύο τίτλων και τους απωλέσαμε στις λεπτομέρειες. Αυτό μας έκανε ακόμα πιο δυνατούς και με σχεδόν το ίδιο ρόστερ καταφέραμε να γίνουμε φέτος η πρώτη ομάδα που κατακτά νταμπλ στο VGL, με ρεκόρ βαθμών και παραγωγικότητας γκολ ενώ σε 42 αγώνες μετρήσαμε 33 νίκες, 7 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες! Μεγάλο επίτευγμα η παρουσία μας στον τελικό του VPL EURO PROGLEAGUE γεγονός που κάνει την ομάδα μας να λαμβάνει αναγνώριση στην Ευρώπη.

Ο κόσμος των eSports μεγαλώνει με γοργούς ρυθμούς και εμείς θέλουμε να αποτελούμε μέρος του. Προσδοκούμε στη συνέχιση των φετινών επιτυχιών και στη νέα σεζόν που θα ξεκινήσει τον προσεχή Οκτώβριο. Μπορεί λόγω κάποιων συγκυριών να αναγκαζόμαστε να χάσουμε σημαντικά μέλη της ομάδας αλλά είμαστε αισιόδοξοι πως θα σταθεροποιηθούμε στις κατακτήσεις τίτλων με την ανανέωση που θα γίνει, με τα νέα παιδιά που θα έρθουν για να αναπληρώσουν της όποιες απώλειες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρωταγωνιστεί και στα eSports!